Veronika Žilková: Tajný převoz! Pod cizím jménem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Žilková: Tajný převoz! Pod cizím jménem!

Veronika Žilková
Veronika Žilková

PRAHA – Nová naděje! Boj o život malého syna Veroniky Žilkové (45) Melichara (15 dnů) se dostal do další fáze. Malý pacient byl o víkendu převezen z podolské nemocnice do Motola.

Nová naděje! Boj o život malého syna Veroniky Žilkové (45) Melichara (15 dnů) se dostal do další fáze. Malý pacient byl o víkendu převezen z podolské nemocnice do Motola. „Je tady na dětském ARO. Pod cizím jménem, aby o jeho existenci věděli jen ti nejbližší,“ prozradil náš zdroj z motolské nemocnice.

Důvod, proč byl malý Melichar do Motola převezen, je jediný. Je jím motolský doktor, přednosta dětské chirurgie Jiří Šnajdauf. Právě on je v Česku zřejmě největší kapacitou na problémy spojené s brániční kýlou, se kterou se narodil i malý Melichar. Žilková má navíc k Šnajdaufovi téměř neotřesitelnou důvěru. Před více než devatenácti lety totiž zachránil život dalšímu synovi Žilkové, Cyrilovi (19).

„Pan doktor tady má spoustu práce a dojíždění za Melicharem do Podolí pro něj bylo extrémně časově náročné,“ vysvětluje jeden z kolegů slavného chirurga. Že byl malý Melichar skutečně do Motola převezen, deníku Aha! potvrdil i zdroj přímo z okolí populární herečky. „Ano, Melichar je teď v motolské nemocnici,“ říká člověk blízký rodině.

Stav miminka je podle posledních informací sice stabilizovaný, ale stále velmi vážný. „Jsou tu nějaké příznaky zlepšení, ale stále není vyhráno,“ uzavírá jeden z lékařů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.