Brejchová nečekaně: Svatba s chlápkem, co ji odpanil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brejchová nečekaně: Svatba s chlápkem, co ji odpanil!

Hana Brejchová měla hned dvojitý důvod k oslavě - narozeniny a zásnuby!
Hana Brejchová měla hned dvojitý důvod k oslavě - narozeniny a zásnuby! (Foto Martin Pekárek)

Tak to je neuvěřitelné! Hana Brejchová včera oslavila 70. narozeniny a zasnoubila se s mužem, který ji před více než padesáti lety připravil o věneček.

Mladší sestra Jany Brejchové (76) Hana žije v pečovatelském domě v Buštěhradu. Spolu s ní tam už tři roky bydlí i její přítel Pavel, který jí přichystal opravdu nečekané překvapení. „Bylo to přesně dvě hodiny po půlnoci. Šli jsme s Pavlem spát, já se k němu točila zády a on mi řekl, ještě se netoč, podej mi ruku. Tak jsem mu ji podala a on mi na prst navlékl kroužek s kamínkem a požádal mě o ruku. Rozplakala jsem se štěstím,“ svěřila se dojatá Hana Blesku.

O lásku v pozdním věku se přitom jedná jen zčásti. Pavel (74) byl totiž prvním mužem, kterého Brejchová zamlada poznala. „Připravil mě o věneček,“ přiznala otevřeně. „Když mě ale Miloš Forman obsadil do Lásek (film Lásky jedné plavovlásky, pozn. red.), lekl se, že herečka nemůže mít normálního inženýra a rozešel se se mnou,“ vyprávěla Hana.

Milostní příběh měl ale o více než půl století později přeci jen šťastný konec. Pavel totiž viděl Brejchovou ve 13. komnatě, osmělil se a napsal jí dopis, ve kterém jí navrhnul setkání. „Poslal i telefon, tak jsem mu zavolala, že ano, že mu usmažím jeho oblíbeného pstruha,“ neváhala prý ani na vteřinu Hana.

Dávní milenci rázem zjistili, že si i po letech mají co říct. Pavel se tak za herečkou vrátil i druhý a třetí den… „To už tady přespal – a bylo to ještě hezčí milování než před těmi třiapadesáti lety!“ prohlásila Brejchová. S Pavlem se mají brát v březnu. Své „ano“ si řeknou v buštěhradském kostele.



Přečtěte si
defakto
14. 12. 2016 • 16:43

... tahleta pani nám už poněkolikáte sděluje že má v plánu se vdávat , akorát ženich byl pokaždé jiný ! ... tak proboha , at se jí to už už konečně povede .

antonuis.j
14. 12. 2016 • 10:37

dandova
14. 12. 2016 • 08:23

hejpockej
14. 12. 2016 • 06:07

prosim te, moudry Chaluge, od kolika a do kolika let se muzou nosit copanky? Jsou zeme kde se copy nosi cely zivot. U nas je to zakazany? To jsem nevedel. Dekuji za brzke vysvetleni. Muj soused nosi culika aj copanek, a je mu 52? Je to normalni? Pokud ne, co se s tim da delat?

hejpockej
14. 12. 2016 • 05:57

Hanka ale vypada na svuj vek velice dobre. Vrasky ji slusi. Prirozena bez plastik. S tim jejim holcicim oblicejem ji projdou i copanky. A na rozdil od mumie Gregorove si na nic nehraje a nehoni zajicky, jeji pritel je vekove primereny. Takze jim moc fandim.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.