Jakub se tulil ke Křemílkovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jakub se tulil ke Křemílkovi

Jakubu Svobodovi se nejvíc líbil večerníčkový Křemílek a hned se k němu přitulil.
Jakubu Svobodovi se nejvíc líbil večerníčkový Křemílek a hned se k němu přitulil. (Aha! – Dalibor Puchta)

ZLÍN – Syn Venduly Svobodové (35) a zemřelého Karla Svobody (†68) Jakub (2) je pěkné kvítko! Na včerejším dopoledním zahájení festivalu pro děti ve velkém kině totiž vlítl na pódium, kde Dana Morávková a Jan Čenský uváděli diváky do dětského světa pohádek, a začal dovádět s velkými plyšovými zvířátky, známými z Večerníčků.

Syn Venduly Svobodové (35) a zemřelého Karla Svobody (†68) Jakub (2) je pěkné kvítko! Na včerejším dopoledním zahájení festivalu pro děti ve velkém kině totiž vlítl na pódium, kde Dana Morávková a Jan Čenský uváděli diváky do dětského světa pohádek, a začal dovádět s velkými plyšovými zvířátky, známými z Večerníčků. Jakub, který včera oslavil své druhé narozeniny, tak přímo před zraky diváků nadšeně výskal a nikdo ho nemohl zastavit.

Svou bezprostřednost zřejmě podědil po své mamince Vendule, která jej zpočátku nebrzdila a jeho dětskému dovádění s Krtečkem se jen smála. A i celý sál se výborně bavil až do chvíle, dokud ho maminka přece jen neumravnila a neodvedla si ho do zákulisí, aby nevznikl skandál. „Kubík si to pěkně užívá,“ prohodila Vendula při cestě z pódia.

Na zahájení festivalu do Zlína dorazily i další známé tváře. S dětmi se přišli podívat David Prachař s přítelkyní Lindou Rybovou, Tomáš Matonoha s manželkou Lucií Benešovou, Miroslav Donutil nebo bývalý prezident dětského festivalu Vítězslav Jandák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.