Ťukněte si s celebritou! Herečka Bára Štěpánová slaví 57 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ťukněte si s celebritou! Herečka Bára Štěpánová slaví 57

Bára Štěpánová slaví 57. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
Bára Štěpánová slaví 57. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší! (Foto Marek Pátek)
Rusovláska Bára Štěpánová hýří energií ve filmu i v divadle. Zahrála si v mnoha seriálech, pohádkách či televizních filmech. A vždy energické ženy.

Vystudovala hudebně-dramatické oddělení pražské Státní konzervatoře. Vystupovala v divadlech v Hradci Králové, Plzni nebo Praze. Herečka Bára Štěpánová se předvedla například ve hrách Dívčí válka, Amadeus nebo Vějíř.

V televizi začala seriálem Pan Tau. Následovala Tisícročná včela, Česká soda nebo Rodinná pouta. Proslavila se však zejména rolí Bedřišky v pásmu komedií o Básnících. Objevila se také v krimifilmu Smrt stopařek, komediálním Slaměném klobouku, či sci-fi Tajemství hradu v Karpatech. Diváky rozesmála Bára Štěpánová i ve snímku Jak se krotí krokodýli. Zahrála si také v divácky oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě. Moderovala pořady Gilotina, Bárymetr či Cestománie.

V roce 1986 podepsala Bára Štěpánová Chartu 77. Za lepší zítřky bojovala za minulého režimu ve Společnosti pro veselejší současnost. Poté pracovala dva roky jako sekretářka prezidenta Václava Havla.

Bára Štěpánová je potřetí vdaná, a to za hudebníka Miroslava Barabáše, který si ji vzal v roce 2009. Oddal je bývalý pražský primátor Pavel Bém. S předchozím manželem, podnikatelem Lubošem Rychvalským, má herečka Štěpánová dceru Dominiku.

Své zážitky vtěsnala do autobiograficky laděné publikace O čem nesmí nikdo vědět. Ráda si dopřeje dobré víno, golf nebo jógu.



Přečtěte si
ivanak
13. 12. 2016 • 10:12

Jedna z neodpornějších hereček.Chová se jako blbka.Přesně postavit ji na Staromák hnusku zrzavou odpornou,Nikdy ani pořádně hrát neuměla,možná tak samu sebe.

mirkazam
13. 12. 2016 • 09:29

Celebrita ??? A co se týká ťuknutí,tak jedině něčím po hlavě. Odporná osoba....

joudajoudovy
13. 12. 2016 • 05:56

havloidni kolbezka, ktera sve nesympatie k prezidentovi verejne vyjadruje vulgarnim zpusobem se pro kavarenskou smecku opet stava cece-leprou. v dobe minule vyse jejiho veku byla duvodem pro odchod do starobniho duchodu a tudiz muze bilancovat. joj, kde jsou ty casy, kdy za hradni sluzby se svym prvnim manzelem od vasi obdrzeli dum v historicke casti stare prahy. k jejim umeleckym vykonum, skoda hovorit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.