Překvapení se nekoná: StarDance vyhrál favorit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Překvapení se nekoná: StarDance vyhrál favorit!

Vítězové Zdeněk Piškula s Veronikou Lálovou!
Vítězové Zdeněk Piškula s Veronikou Lálovou! (Foto: Machan Pavel)

Dnes večer diváci rozhodli o králi tanečního parketu! O první místo bojovali herec Zdeněk Piškula (18), který byl od začátku favoritem, lyžař Ondřej Bank (36), který byl v šoku, že je vůbec ve finále a v neposlední řadě herečka Jana Plodková (35), která si před závěrečným večerem zlomila ruku.

Večer byl opravdu krásný. Finále zahájili vítězové z minulých kol společným tancem. Jan Onder s Kateřinou Baďurovou, Anna Polívková s Michalem Kurtišem a Marie Doležalová s Markem Zelinkou. Na parket se vrátili i všichni vyřazení. Miluška Bittnerová, Ladislav Vízek, Olga Šípková, Anna K., Emanuele Ridi, Roman Zach a Kristýna Leichtová se svými tanečními partnery.

Všichni tři finalisté předvedli neuvěřitelná čísla. Výhrat ale mohl pouze jeden taneční pár. Tím šťastným se stal Zdeněk Piškula s Veronikou Lálovou. Na druhém místě se umístili Ondřej BankEva Krejčířová. Na bronzové pozici tudíž skončili Jana Plodková s Michalem Padevětem.



Přečtěte si
vigela
11. 12. 2016 • 17:52

Od začátku mi nebyli sympatičtí. Na chlapce jsem si postupně trochu zvykla, ale ji jsem nemohla vystát vůbec. Tím odhaleným pozadím tomu nasadila korunu. U mě vyhrála Jana Plodková.

nikal
11. 12. 2016 • 13:15

..slečna ctižádostivá Lálová vytasila půlky a titul byl v kapse. No, na velký IQ nevypadala, vtipem neoplývá, tak aspoň že ta perdel jí vyšla...hodilo se to tam jak kravaťák do kravína....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.