Kostková ze StarDance: Proč musela na slovo poslouchat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kostková ze StarDance: Proč musela na slovo poslouchat!

Tajemství vzhledu Terezy Kostkové.
Tajemství vzhledu Terezy Kostkové. (Foto: Daniel Černovský)

Nemůže si obléct, co chce. Tereza Kostková (40) je sice hvězda první velikosti, ale jakmile jde o výběr šatů na přímé přenosy StarDance, má vážný problém. A pořádnou smůlu! Musí poslouchat a oblékat to, co jí nařídí. Tak tomu bylo i včera při finále soutěže, které skončilo po uzávěrce tohoto vydání.

Za každými luxusními šaty, které si moderátorka vzala na sobotní přenosy, byla nejen spousta práce armády švadlen, ale také hodiny zkoušení a diktování. Poslední slovo přitom neměla dvorní návrhářka Kostkové Tatiana Kovaříková, ale hlavní kostýmní výtvarnice StarDance Zuzana Straková, která osobně každé pondělí dohlížela na zkoušku šatů u návrhářky v ateliéru. „Kontrolovala jsem barevnost, abychom se nepotkali barevně se šaty, které měli finalisti,“ prozradila něco málo ze zákulisí soutěže.

A to není zdaleka jediná věc, kterou bylo třeba v případě šatů Kostkové zohlednit. „Muselo se samozřejmě počítat s tím, že kamera přidává kila,“ přiznala výtvarnice. Velkou pozornost věnovala i blyštivým aplikacím, které dobře vypadají na obrazovce.

Ušití každého modelu, jenž měl díky použitému materiálu a také jménu návrhářky cenu desetitisíců korun, nebylo vůbec jednoduché. Kovaříková má totiž na vše vysoké nároky. „Když šaty nesedí nebo se nelíbí, Tatiana je schopná při zkoušce šaty rozstříhat nebo totálně přešít,“ prozradila Tereza Kostková. Nicméně se všechny šaty i přes různá omezení povedly, však jí to během sobotních večerů po boku Marka Ebena náromně slušelo.

Pacička tančí
„Přátelé, zdraví vás Pady a Pacička,“ ohlásila se před finále herečka Jana Plodková. Narážela na svou zraněnou ruku, s níž jí lékař nedoporučil tančit. Nechtěla soucit, chtěla tančit...




Přečtěte si
vigela
11. 12. 2016 • 17:35

Souhlasím. Taky jsem se včera divila, do čeho ji to oblékli. Šaty nepraktické a ani jí neslušely. Na finále bych si představovala něco úplně jiného.

-bello-
11. 12. 2016 • 16:50

defakto Když už , tak p r o Batulkovou. .. za ... znamená v hlasování místo někoho. příklad.: ...byl nemocen, a tak za něho hlasoval v pověření jeho zástupce ...

defakto
11. 12. 2016 • 14:39

... jasně, že Norisová byla v tanci lepší , ale je to Slovenka a tak raději hlasovali za Batulkovou !

-bello-
11. 12. 2016 • 14:19

Nekoukám na to, ale vím, že Kostková je co do mluvy zpatra totéž neštěstí jako Žilková. A to si myslím, že tady to měla nacvičené a ke kiksům nemělo docházet. To - ke komentu tady dole. JInak Kostková je obyčejná, ve skutečnosti fakt obyčejná ženská, má pytle pod očima a strašně málo vlasů.Maskérky odvádějí hodně práce a na uvedené fotce je tak vyretušovaná, že až hanba.Tak nevím, jak to s tou opravdovou krásou je

jity
11. 12. 2016 • 13:22

Tereze to sluší pořád, vždycky ji udělají krásnou, ale včera jsem ty šaty moc nechápala, chodit se v nich nedalo, musela dávat pozor aby neupadla. Ten materiál mi připomínal taft, pokdu se to ještě vůbec vyrábí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.