Solaříková, Verešová, Bučková a Křížková: Vrhly se na pečení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Solaříková, Verešová, Bučková a Křížková: Vrhly se na pečení!

Verešová má malého pomocníka, Solaříková si v kuchyni vystačí sama.
Verešová má malého pomocníka, Solaříková si v kuchyni vystačí sama. (Foto Facebook)

Jsou nejen krásné, ale i manuálně zručné a pro domácnost vhodné! Modelky Andrea Verešová (36), Eliška Bučková (27), Lucie Křížková (32) a herečka Patricie Solaříková (27) se vrhly na pečení vánočního cukroví!

„Ani my jsme neodolali. A i nás už to voní. S malým pomocníkem jde vše po másle,“ okomentovala Verešová své snažení se synem Danielem (7), který jí s přípravou lineckého cukroví pomáhal.

Představitelka Terezy Jordánové (Solaříková) v nekonečném seriálu Ulice sevedle lineckých koláčků pustila také do vanilkových rohlíčků. A povedly se.
Bez nich si neumí představit Vánoce ani Křížková, která si pečením prý krátí poslední chvíle před porodem. „Jen doufám, že mi nebude blbě. Nevím, co je to za úchylku, ujídat syrové těsto,“ napsala si modelka na sociální síť, která na rozdíl odsvé kolegyně Bučkové zvládla vše sama. Eliška si totiž na pomoc přizvala sestru a kamarádku.



Přečtěte si
-bello-
10. 12. 2016 • 12:52

U Volopicha v baráku šetří otopem, když Verešová i u trouby má svetr, Křížkovou neznám, ale jestli mají doma palubky kolem zdi a tyhle záclony, tak ježíšikriste nééé ( no dobře, proti gustu ) .Další komenty netřeba, holky jsou vypucovaný, ani zrnko moučkovýho cukru na svetrech viděti není Proč tohle dělaj? Aby se přiblížili " lidu " , že taky pečou ? No tak tímhle sotva !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.