Jana Plodková (35): Fatální zranění! Zkouší jít dál, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jana Plodková (35): Fatální zranění! Zkouší jít dál, ale...

Při tanci se nebála jít ani do složitých zvědaček.
Při tanci se nebála jít ani do složitých zvědaček. (Foto ČT)

To je ale pech! Takřka celou StarDance proplula bez jediného zaškobrtnutí. Před dnešním finále si ale Jana Plodková (35) způsobila zranění a nemohla ani zkoušet!

„Jana se bohužel nešikovně zranila. Udělala si něco se zápěstím, zřejmě si ho vymkla,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí soutěže. Herečka se sice na pátečním nácviku s obvázanou rukou objevila, ale na parket si během zkoušení společného tance všech párů netroufla a zůstala raději v šatně. Herečka nechce o dnešní finále přijít, a tak se kvůli zranění, které by mohlo ovlivnit její výkon, snaží šetřit.

„Myslím, že to nebude nic hrozného, má »jen« naraženou ruku,“ řekl nám její taneční partner Michal Padevět (35). „V sobotu večer se na parketu určitě objeví,“ dodal Michal, který si tančení s Janou nemohl vynachválit. Proto také vymýšlel kolo od kola obtížnější choreografie, při kterých se herečka učila čím dál složitější taneční variace a zvedačky. Že by se poranila právě při nich? Už jednou riskovala!
„Největší krizová situace byla při valčíku. Na konci jsme měli s Janou zvedačku, a když jsme to projížděli, tak se nám nepovedla. A na generálce taky,“ prozradil Michal Padevět. „Přišel jsem za Janou a říkal jsem ji – hele, vyndáme tu zvedačku, necítím se na to, to nebude dobrý... A ona řekla – ne, už to tam máme, já ti věřím! Tak jsme ji tam nechali a ona vyšla,“ zavzpomínal na největší risk Plodkové v soutěži.



Přečtěte si
xcarodejka
10. 12. 2016 • 14:44

Zřejmě móda, že tanečnice skáče tanečníkovi na záda. Nějaký pokus o show? Snad raději ani ne, je to poměrně ošklivá podívaná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.