Špindíra Lojza z Prostřena: Vousatá pěstounka o humusu na WC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Špindíra Lojza z Prostřena: Vousatá pěstounka o humusu na WC!

Lojza Drapák
Lojza Drapák (Foto FTV Prima)

Už zítra se diváci z úst pěstounky během tzv. poslední večeře dozví, proč má Lojza záchod v tak příšerném stavu. Fakt humus!

"Já jsem se snažil, ale ten záchod je prostě takovej, jakej je. My čekáme, až budeme mít peníze, prostě na ten novej a prostě peníze nejsou," bude se snažit hájit Lojzík, ovšem jeho pěstounka vše "zabije" jednou provždy: "Kolikrát se ani nespláchne! A já říkám, hergot, kolik vám je?!"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
brunos
15. 2. 2017 • 21:31

Ljubo, ten člověk nejen že si ruce nemyje ani když jde z toho hnusného záchodu, ale i se jim do jídla vysmrkal.

ljubaa
10. 12. 2016 • 14:58

domnívala jsem se, že je to pořad o vaření a asi by vždycky měli být zváni lidé, co mají jednak co ukázat v kuchyni - něco nového a zajímavého, ale také lidé, co dbají o čistotu. Ukazovat celému národu chudáky, co nemají ani na záchod a nebo si po sobě neumí spláchnout, to at se na mě nikdo nezlobí, ale to je vrchol hnusu. V čem spočívá tento pořad - v tom, jak lidi vaří a nebo jak bydlí? Opravdu je to nevkusné a nechutné... Nevím, jakou mají soutěžící smlouvu, ale já jít do takové domácnosti, tak bych se otočila a odešla bych. Přece u člověka, co má v tomto stavu WC nemůžu jíst... Předpokládám, že koupelna je to samé, takže to nemůže nikdo myslet vážně aby soutěžící v tomto prostředí jedli????? Myje si vůbec ten člověk ruce když jde z toho hnusného záchoda a když vaří...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.