Hana Maciuchová: Po rakovině trpí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hana Maciuchová: Po rakovině trpí!

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (Foto pro Aha! – Divadlo na Vinohradech, ara)

V boji s rakovinou prsu jí pomáhalo i to, že se těšila, jak zase stane na jevišti svého milovaného Divadla na Vinohradech. Jenže po léčbě přišlo zklamání! Na domovské scéně má Hana Maciuchová (71) jen jedno představení měsíčně! Proto si musí přivydělávat jinde.

Herečku uvidíte na Vinohradech v prosinci, lednu a únoru pouze jednou měsíčně v roli Fanky v Loupežníkovi. Takto dopadla Maciuchová, která je členkou tamního souboru od roku 1971, tedy dlouhých 45 let. Zatímco mnoho jejích kolegů hraje i v pěti titulech, ona pouze v jednom. „Hanka je z toho smutná, že na domovské scéně tak málo hraje. Není divu, že bere práci jinde, aby si vydělala,“ prozradila hereččina kolegyně z vinohradského divadla, která si nepřeje být jmenována. „Ona by přitom tolik chtěla hrát...“ dodala.

„Takto to programové oddělení naplánovalo a já to beru na vědomí. Vinohrady jsou stále mojí srdcovou záležitostí, i když mám práci i v jiných divadlech,“ sdělila deníku Aha! Maciuchová. Ta donedávna na přední pražské scéně, kde má smlouvu do června, hrála ještě v Ideálním manželovi. Jenže toto představení je momentálně pozastaveno. Kvůli nemoci Jiřího Dvořáka (49). Hraje v Ungeltu a Viole
Maciuchovou můžete kromě Vinohrad vidět také v Divadle Ungelt v inscenaci Růžové brýle. „Čeká mě tam zkoušení hry Čtyři tisíce dnů s mladými talentovanými kolegy. Omládnu!“ svěřila se herečka, která září v Divadle Viola ve hře Žena z Korinta.



Přečtěte si
-bello-
11. 12. 2016 • 14:00

Paní Maciuchová je čím dál víc trapnější svou strojenou spisovně knižně mluvenou češtinou , o kterémžto vyjadřování se ta prostá duše domnívá, že je známkou inteligence.

-bello-
11. 12. 2016 • 13:55

travina bez debat, jsem chytrá, ty ubohej hajzlík, co si sem chodí léčit mindrák. Čus, nevracím se sem , klidně mi to nandej jinde.Nick Beladona už rok neplatí a všem jsem kdysi oznámila, že si měním nick. Čus

ararat
11. 12. 2016 • 08:26

travino,ona je psychiatricky léčená v Bohnicích,bere spousty prášků na hlavu a dokonce má i na to důchod,ona není ani chytrá a jenom se snaží tady mlít jako mišuge ,odevšat ji vyhnali a zablokovali. Je to prostě blázen z Práglu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.