Kostka (78) a Somr (82): Dojemné rande po letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kostka (78) a Somr (82): Dojemné rande po letech!

PRAHA-SMÍCHOV, STŘEDA 10:31. Setkání začalo dojemným objetím.
PRAHA-SMÍCHOV, STŘEDA 10:31. Setkání začalo dojemným objetím. (Foto herminapress.cz)

Dojemné setkání Josefa Somra (82) a Petra Kostky (78). Bývalí kolegové na sebe natrefili po delší době a nemohli se od sebe odtrhnout. Naposledy se totiž setkali v roce 2010 při práci na rozhlasové hře Tři na lavičce.

„Petr dorazil na místo setkání později a byl opravdu nadšený, že tam potkal i Pepíčka,“ svěřil deníku Aha! očitý svědek. „Hned se přivítali a dali se na baru do řeči. Nejspíš si toho měli hodně co říct, protože s nikým jiným se pak už skoro nebavili,“ řekl návštěvník křtu audioknihy Astrid Lindgrenové Bratři Lví srdce.

Oba bardi spolu hráli spoustu let na prknech Národního divadla a objevili se také v řadě filmů jako třeba Fešák Hubert či Což takhle dát si špenát. Zatímco Kostka je stále aktivní herec, Somr se do společnosti podívá už jen výjimečně. „Občas se s někým z branže potkám. Ale už nehraju a vedu normální život penzisty, takže těch příležitostní někde potkat kamarády tolik není,“ svěřil Aha! herec před časem.

Na akci ho jako vždy doprovodila manželka Jaroslava, sestra jeho zesnulé družky Zuzany Šavrdové (†65). Po celou dobu se drželi romanticky za ruce. Krásný příklad toho, že láska květe v každém věku. I po osmdesátce je Josef Somr zamilovaný jako studentík...

Syn Kostkové: Má mánii po mámě
Tereza Kostková (40), která křest uváděla, je známá svou oblibou v nošení nejrůznějších pokrývek hlavy. A její syn Antonín (9) geny nezapřel, bez parádních klobouků taky nedá ránu. Jako maminka. A nutno dodat, že vypadal jako opravdový elegán.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.