Ortela dohnala minulost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ortela dohnala minulost!

Tomáš Ortel má dluhy.
Tomáš Ortel má dluhy. (Foto: Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan, Jakub Poláček, ara)

Kontroverzní zpěvák Tomáš Ortel (40), rodným jménem Hnídek, je veden jako dlužník v centrální evidenci exekucí. Sám prý ale netuší, jak se do ní dostal.

Stříbrný Slavík spadl do dluhů v roce 2013, kdy nezaplatil 9913 Kč. Bohužel i přes upomínky částku neuhradil, naopak o rok později zůstal dlužit dalších 20 012 Kč. Jeho dluh je tedy necelých 30 tisíc korun.

Zpěvák to ale popírá. „Neříkám, že jsem nikdy neměl exekuci, ale já mám všechny pohledávky splacené,“ řekl Blesku Tomáš. Navíc si nedokázal vzpomenout, kvůli čemu vlastně exekucím čelil. „Čeho se to týkalo, to teď nevím, to by vám řekla moje účetní,“ dodal Ortel, který ve své rodné Plzni podniká v pohostinství. Tudíž je možné, že jeho dluhy mohly vzniknout právě tam.



Přečtěte si
aveneta
8. 12. 2016 • 13:41

Ortel....no po hudební stránce okresní průměr, ale texty poukazuje na problémy ve společnosti hlavně u běžných lidí....jasně sluníčkáři to vidí jinak. Banga.... no budiž mu ke cti, že není s těch co natahují ruce po různých dávkách a dokáže se sám uživit, ale bohužel dvě třetiny jeho soukmenovců /romů/ vnímají život zcela jinak... prmitivnost, nechuť pracovat, živit se dávkami na děti a dalšími příspěvky, což vidím ve svém okolí

petrpupkin
8. 12. 2016 • 12:52

Na kolik lidí v této zemi je vydaná exekuce a i na politické strany a tady řeší pana Hnídka jako kdyby byl jediný kdo má dluh.A nebo jeho minulost.Proč se neřeší minulost tedy všem stejně?Pan Banga zloděj a feťák,politici bývalí komunisti,tak i umělci.Připadá mě to jako štvanice na čarodějnice.Žít a nechat žít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.