Krampol o manželce: Je to k zešílení... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krampol o manželce: Je to k zešílení...

Jiří Krampol už je zoufalý a  chtěl by mezi lidi.
Jiří Krampol už je zoufalý a chtěl by mezi lidi. (Foto: Martin pekárek, ara)

Hana Krampolvá (55) si v říjnu zlomila kotník a stále je odkázána na manželovu pomoc. Jenže Jiří už z toho začíná být zoufalý…

„Hanka je na tom líp, ale ono je blbý, že v podstatě nemůže opustit byt bez asistence záchranky, protože ji musejí snést dolů ze schodů. Pořád musí mít tu nohu nataženou,“ svěřil Jiří Krampol (78) Sedmičce.

Krampol, který nemůže manželku v bytě nechávat dlouho samotnou, si stěžuje i na přátele, kteří nezajdou ani na návštěvu. „Když je člověk v nesnázích, tak se na něj všichni vykašlou, to znáte,“ postěžoval si. „Akorát dopoledne si můžu jít zacvičit a nakoupit, jinak jsem s ní pořád doma. Je to k zešílení,“ svěřil s tím, že pro tak hyperaktivního člověka jako je on, to je skutečné utrpení.

Jejich situace se ale snad brzy vylepší, protože Krampolové už vyndali stehy a za pár dnů má jít na kontrolu. Snad se tedy jejich společenský život vrátí brzy do starých kolejí.



Přečtěte si
drobenakulata
10. 12. 2016 • 00:51

pro reiner jste hloupa zenska takhle se znicit, zdravi je jenom jedno pro Vas je to konecna ..ja o sebe pecuji jim jenom kvalitni jidlo kupuji si drahe kremy relaxuji chodim na dovolene mam hodne sexu zivot je lazo plazo

ellenic
9. 12. 2016 • 13:04

-bello- Sama jsi mne sjela, za to, že jsem se vyjádřila nedávno ke Krampolovi a jeho ženě, ale sama děláš to samé, řekla bych, že i s jistou dávkou nenávisti Vůči Ivaně Gottové . Mně je rozhodně sympatičtější žena umělce, která pracuje, stará se o rodinu a nefňuká . A může Tě ujistit, že s prací pokladní v Albertu nemám naprosto nic společného. Na druhou stranu právě té práce prodavaček, pokladních a dalších profesí, které nepatří k těm opěvovaným si velmi vážím .

reiner
9. 12. 2016 • 07:50

Proti Haničce nic nemám, měla jsem horší zlomeniny a musela jsem to zvládat po jedné noze i ze schodů. I doma jsem běžně fungovala včetně vaření. S přibývajícím věkem ale stále více lituji, že jsem se nedokázala pošetřit. Hani má smůlu, že je nechvalně profláknutá a proto by jí mnohé na veřejnosti jen tak neprošlo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.