Konec v Bedekru: Vyhnala Rajcherta z lukrativního kšeftu žárlivost? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec v Bedekru: Vyhnala Rajcherta z lukrativního kšeftu žárlivost?

rajchert
rajchert (Foto: Roman Souček, Martin Pekárek, Showpix)

Moderátora Petra Rajcherta už v oblíbeném cestovatelském pořadu Bedekr, neuvidíte. Míša Maurerová už se svým novým parťákem vyrazila do Francie, a tak je jasné, že ve čtvrté řadě pořadu se Rajchert neobjeví.

Michaela Maurerová se na sociální síti pochlubila fotkami z natáčení s novým parťákem, tím je Martin Písařík. „Oblíbený cestovatelský magazín Bedekr, který si získal statisíce diváků, bude ve své další plánované sérii vysílán s novým moderátorským týmem. Tedy částečně obměněným. Po dvouleté spolupráci z pracovních i osobních důvodů končí herec a moderátor Petr Rajchert. Nahradí jej Martin Písařík, kterého diváci znají především jako herce či muzikanta,“ uvedla ČT.

Podle informací z natáčecího štábu mohou za jeho koncem v Bedekru stát spory mezi Rajchertem a Maurerovou, která si s nevěrou hlavu rozhodně neláme. „Dle mých informací bylo důvodem změny moderátora možná to, že se s Míšou – a předtím i se Sandrou Pogodovou – nesnesl,“ uvedl zdroj pro Super.cz.

Rajchert je manželem Báry Srncové, která jistě nezůstávala doma úplně klidná, ve chvílích kdy její partner objížděl Evropu s vnadnými kolegyněmi. Snad tedy teď bude mít manžel na Rampepurdu více času.

 



Přečtěte si
bursik
8. 12. 2016 • 07:40

a jeste odpornejsi je Raichert v dobrem ranu ,kdyz do TV napisete tak cenzura maze i kdyz se jedna o fakticke pripominky.Za 2230 kc rocne od koncesionaru nam predvadi same cirkusaky.Neverim ;ze ve state -10 mio obyvatel se nenajde opravdova hvezda ,ale jen zriceniny, priitivni,co neumi cesky sklonovat ,cislovky,sislaji a mluvi nesmysly! Ani na zpravy se neda koukat -slatatiny zmuchlane do gulase ,domaci ,zviratka,zahranicni -hruza A Bedekr mohl byt uzasny porad a vznikl priserny pochod dvou chudaku svetem MM+ RAICHERT !!!

stalaning
8. 12. 2016 • 07:18

Proboha, co je na Maurerové a Pogodové vnadného? A Rajchert? O tom jsem byl vždycky přesvědčený, že je to bukvice, jak vyšitá. Mluví tak, chová se tak a i tak vystupuje. Mám hodně bujnou fantazii, ale představit si Rajcherta, jak se pod ním válí nějaká divoženka s nohama do praku, to mi fakt nejde.

antonuis.j
7. 12. 2016 • 18:12

Že by byl Petr Rajchert takový protiva? a ještě divné a jako nesmysl mi připadá, že by sexy a hezká šmrncovní Bára žárlila na - jakže to napsali? - vnadné kolegyně? To jako mysleli vyzáblou klučičí plochou a nic moc hezkou Míšu Maurerovou? Nebo uječenou nehezkou a taky bezprsou Sandru Pogodovou? Možná jsou fajn, ale ani půvabem ani vnadami neoplývají, na rozdíl od Báry. To bude něco jiného..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.