Velikost penisu prince Harryho? Milenka promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velikost penisu prince Harryho? Milenka promluvila!

Penis prince Harryho je prý průměrný...
Penis prince Harryho je prý průměrný... (Foto: ara)

Princ Harry je snem mnoha žen. Jeho postelí prošlo mnoho slavných krásek. Jedna z princových bývalých milenek prozradila, jak je Harry vybavený tam dole. Dokonce prozradila, co se jí s ním v posteli líbilo nejvíc.

Carrie Royale je známá domina, které se Harry svěřil do rukou v roce 2012 v Las Vegas. Princův penis považuje za průměrný, ale přesto nemůže na společné chvilky zapomenout. „Nebude mít problém uspokojit jakoukoli ženu, jeho penis rozhodně není malý, ačkoli k těm větším se zařadit opravdu nedá. Prostě průměr,“ svěřila domina.

Carrie však mnohem víc než jeho penis, zaujala jiná část těla. „Má naprosto úžasné rty, byly to ty nejhezčí polibky, jaké jsem kdy zažila. Bylo to strašně žhavé, srdce mi tepalo jako o závod, celé tělo mě z toho hřálo… Téměř jako ve snu,“ prozradila. Podle webu šíp.deník.cz je princ v sexu i trochu zvrhlý.

Harry je teď však bláznivě zamilovaný do herečky Meghan Markle (35), kvůli které na poslední chvíli mění i svůj nabitý program. „Nemohl se dočkat, až ji uvidí. Měl i se zbytkem svého doprovodu letět rovnou do Londýna, ale na poslední chvíli si to rozmyslel a vyrazil za Meghan,“ prozradil britským médiím Harryho známý s tím, že princ je z Meghan úplně omámený.

 



Přečtěte si
sacounbagoun
8. 12. 2016 • 08:54

A obrázek by nebyl?

husakovodite
7. 12. 2016 • 16:43

Křivý dříví a zrzavej chlap nesmí do dolu, to nosí smůlu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.