Průšvih Borhyové a Korantenga: Za porušení smlouvy vyhazov? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Průšvih Borhyové a Korantenga: Za porušení smlouvy vyhazov?

Kdyby mělo letadlo nehodu, Nova by přišla o dvě největší hvězdy.
Kdyby mělo letadlo nehodu, Nova by přišla o dvě největší hvězdy. (Foto TV Nova a facebook.com)

Kašlou na smlouvu! Tak se zachovali Lucie Borhyová (38) a Rey Koranteng (42) o víkendu. Kvůli tomu, aby neohrozili vysílání Televizních novin, se Nově zavázali, že nesmí spolu nastoupit do stejného letadla. A teď to porušili – a ještě se tím chlubí!

Tajná smlouva s Novou Borhyové zakazuje nejen bez oznámení změnit barvu či střih vlasů, moderovat některé akce, ale hlavně cestovat se svým moderátorským parťákem. „Máme nějaké limity ve smlouvě. Já jsem to nečetl úplně přesně, ale třeba nesmíme s Luckou letět jedním letadlem,“ prozradil Koranteng. „To se táhne, když Nova začínala, tak jsme to tak měli. Aby nepřišli o dva moderátory najednou. No, je to praktický,“ dodal moderátor před časem v nováckém pořadu Na baru.

Právě to teď ale s Luckou porušili! „Pracovní cesta. Novinářské testování jednoho nového auta,“ okomentovala na sociální síti moderátorka společnou fotku s Reyem přímo před letadlem. Jak se tento prohřešek proti smlouvě bude řešit, vedení televize Nova odmítá komentovat. „K obsahu smluv moderátorů se zpravidla nevyjadřujeme,“ řekla k události mluvčí Alžběta Cimová. Hazard za volantem
Lucie s Reyem riskovali také za volantem při testování nové škodovky na Mallorce. „Střídali jsme se, ale Rey asi řídil častěji. Přece jenom v serpentinách si byl jistější, protože mně se po chvilce začala točit hlava,“ svěřila Aha! Borhyová. Televize Nova jí přitom zakázala i zdánlivě méně nebezpečnou akci spojenou s auty. „Ano, a někdy narazím – například když se otevírala jedna část dálnice. To je riskantní záležitost. Druhý den bych třeba ve zprávách hlásila, že se tam stala tragická nehoda...“ prozradila Lucie.



Přečtěte si
antonuis.j
7. 12. 2016 • 15:14

Tuhle brécu, ropuchu umělou??? By mi to nešlo, s figurínou umělou ani by nepovstal, naopak! Ona mě odpuzuje, a když si spojí koutky té nechutné tlamy za ušima, dělá se mi na zvracení; ani vidět tu tlamu nemůžu, tlustou a škaredou primitivní obludu, navíc - i doteku bych se bál, nerad bych skončil na venero, tahle stará čubka jde s každým čmoudem, je odpudivá a hnusná

antonuis.j
6. 12. 2016 • 16:09

Borhyna je stará ošklivá hladová fena, stará slečna, která má svrbění a hledá tmavé tatínky pro své pancharty. Teď píchá s Reyem, šla ještě do tmavší barvy, chce pancharta-černouška. Je to trapná vymetačka večírků a lovkyně zajíčků, umělá, šeredná tlamu jak sumec a ksicht jak ropucha vyvalená, pět spálených chlupů a na nich falešné umělé vlasy napletené... Na tlamě makeup nahozený zednickou lžicí, primitivní a nepříjemná stará ohera, curva a hovádko, to je Borhyna.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.