Jágrova Verča zpátky v Česku: Kvůli gyndě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágrova Verča zpátky v Česku: Kvůli gyndě?

Veronika musí navštívit Česko.
Veronika musí navštívit Česko. (Foto Nedělní Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl, Robert Klejch, herminapress.cz, ara)

V Česku už se uzavírají sázky, zda se Jaromír Jágr stane otcem. Jeho milá Veronika chystá velké novinky a teď náhle mění plány a míří do Česka! Víme, jaké tady má povinnosti.

Se změnou plánů se Veronika Kopřivová pochlubila na svém profilu na sociální síti. Z fotky je jasné, že Jágrova přítelkyně za oceánem tvrdě pracuje a mlsá. „Před pár týdny jsem dostala hezkou pracovní nabídku, kterou jsem přijala a kvůli které letím do Prahy. Původně jsem se měla vracet až po hokejové sezóně, ale upřímně se těším, až nasaji trochu té vánoční atmosféry,“ svěřila Kopřivová na svém Instagramu.

Veronika ale neplánuje jen práci, ale i zábavu. „Půjdu se podívat na Staromák, udělám si fotku u stromečku, nakoupim si formičky na cukroví, zkontroluji si věci kolem businessu, vyřídím si mé osobní věci, sejdu se se svými blízkými…,“ prozradila své další plány s tím, že tu budejen pár dní a snad tedy stihne aspoň něco ze svých plánů. Je snad její nečekaný jednou z těch dobrých zpráv, na které veřejnost připravuje? Nebo je snad něco, co by chtěla nejprve oznámit svým blízkým?

 

 

 



Přečtěte si
ellenic
6. 12. 2016 • 14:31

-bello- Máš pravdu, já už se na ně dávno nedívám. Tohle jsem našla na Netu, někdy ze začátku letošního roku. Pro mne je nezajímavá, pokud má na sobě róbu a je nalíčená, ještě ujde, ale IQ bude problém. To si myslím podle jejích častých selfíček a komentářů. Ovšem pokud jde o tuto její známost, tak zatím nejvyšší stupeň, co se týče financí partnera. Ti před Jágrem slabé .

-bello-
5. 12. 2016 • 13:52

Nevím jak jinde, ale ćeské Miss soutěže ( jedno pod čí hlavičkou ) jsou už léta pro mě " Besídky zvláštní školy "

ellenic
5. 12. 2016 • 11:27

Rodačka z Teplic, která se probojovala do finále České Miss 2012, měla ke sportu a ke sportovcům vždy blízko. Když soutěžila o korunku krásy, randila s nyní už bývalým hokejistou Litvínova Janem Bojerem (24). Pak měla pletky s fotbalisty Matějem Vydrou a Janem Rajnochem. Je vidět, že verunkakoprivovaje hlavně na sportovce, zatím s výší konta vede Jarouš. Ti před ním byli jen malé ryby. Od Jágra dostala na Miami luxusní audi, jehož SPZ končí symbolicky číslem 68. Čte se to hezky. Jágr asi nebude operovat s předmanželskou smlouvou, tahle ho totiž utáhne na vařené nudli .

ellenic
5. 12. 2016 • 11:20

antonuis.j Máš pravdu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.