Štabrňák z Ordinace: Trable s hanbatou scénou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Štabrňák z Ordinace: Trable s hanbatou scénou!

Romana od stoprocentního odhalení zachránilo vycpané břicho, které nesměl ukázat.
Romana od stoprocentního odhalení zachránilo vycpané břicho, které nesměl ukázat. (Foto TV Nova)

Všechno dolů a stát se nahým modelem! To předepsal scénář Ordinace v růžové zahradě 2 Romanovi Štabrňákovi (33) v roli Vilíka. Natáčení nahé scény se ale neobešlo bez komplikací!

Do prekérní situace dostaly filmaře falešné špeky. „Byl to problém. Překvapivě ne pro mě, ale pro kameru. Mám totiž vycpané břicho, které nesmí být vidět, ale zároveň to musí vypadat, že nahý jsem,” prozradil Štabrňák perličku z natáčení. Jako Vilíka ho totiž vycpávají. „Nakonec se to operativně vyřešilo přehozem,“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení.

Štabrňák ale není prvním, kdo šel v Ordinaci do naha. Před nedávnem se po nemocniční chodbě před zraky kolegů a kamerami proběhl také Martin Zounar (49) coby Bobo Švarc. „Bylo to strašný a sranda zároveň. Honza Čenský mi pak řekl, že se na to nemohl dívat, protože se to nedalo vydržet,” baví se při vzpomínce na pikantní natáčení herec.

Už se svlékal
S nahotou před kamerou má Roman Štabrňák své zkušenosti. „Už jednou jsem nahý točil, a to jsem byl skutečně na Adama úplně. Vyzkoušel jsem si to, ale rozhodně to není disciplína, kterou bych vyhledával,” směje se sympaťák z Ordinace.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.