Ženský "sexy mozka" Paroubka: To nikdo nečekal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ženský "sexy mozka" Paroubka: To nikdo nečekal!

Jeho žena a jeho ex jsou kamarádky!
Jeho žena a jeho ex jsou kamarádky! (Foto: Zbyněk Pecák, Karel Kopáč, ara)

Jiří Paroubek (64) před deseti lety opustil svou manželku Zuzanu (59), se kterou žil 28 let. O chvíli později se oženil s o hodně mladší tlumočnicí Petrou (43). Tehdy asi nikdo nečekal, že z nich jednou budou kamarádky. Tahle trojice spolu dokonce tráví i víkendy na chalupě!

Zdroj Blesku je navíc všechny tři pravidelně vídá v restauraci ve Stodůlkách a trávit spolu prý budou i letošní svátky. Takže už nebude pro nikoho překvapením, že i dcera Jiřího a Petry vychází se Zuzanou skvěle a pravidelně se s ní schází.

„Petra se Zuzanou vycházejí velmi dobře. Přiznávám, že jsem to nečekal, ale jsem tomu moc rád. Dcera Margaritka se u Zuzany dokonce učí francouzsky a myslím, že už za ten rok dosáhla poměrně slušných pokroků,“ potvrdil Blesku sám Paroubek. Podle něj spojil Petru a Zuzanu podobný osud. „Útoky na moji rodinu byly bezprecedentní jak na bývalou ženu, tak na Petru. A spolu cítily nějakou solidaritu,“ domnívá se Jiří. Dalším důvodem byly i Petřiny zdravotní problémy. „Byl v tom lidský zájem ze strany Zuzany a snaha nám pomoci s dcerou. Má ráda děti a Margaritka je hodná, takže to všem vyhovuje,“ dodal expremiér.



Přečtěte si
margita.ce...@...
23. 12. 2016 • 20:00

Samé lži - to není možné, aby ex a manželka byly kámošky!!!! Jsou to alibistické bláboly, aby Jura začal s politikou. Petru nechá Zuzaně a on bude na schůzích! Zuza jí nenávidí z dob, co létaly spolu, když byl premiérem. Dokonce Zuza Petru v letadle shodila na zem. Zuza nemá program, syn na ní kašle. Ať SE STARÁ O SVOJI VNUČKU A NESERE SE JIM DO RODINY - JE TO NEMOCNÉ!!!!Co si od toho slibuje? Lidi ho nemají v lásce - ŠUFLÍKA! Byl a zůstal arogantní, sebestřední A BEZOHLEDNÝ BOLDOZÉR! ať sedí doma a pečuje o dcerku, když si jí pořídil.

bursik
3. 12. 2016 • 17:41

Mlada je takovy krypl, zdechlina,nic to nevydrzi malem byl Jirka vdovec nakonec hrabne po festovnim tanku Zuzane ! A za chvilku z Jury bude dedek k nepouziti pro obe -nabral si toho hodne ,kdo chce moc nema nic

defakto
1. 12. 2016 • 22:13

... to chybí každému ! ... a třeba i Jirka si s ní rád zavspomíná !

jity
1. 12. 2016 • 18:52

Tak paní Zuzana se sice docela vylepšila, ale přesto si myslím, že té to nechybí.

defakto
1. 12. 2016 • 15:54

... doufám , že Paroubek uspokojuje obě dvě , ani se nedivím že zhubnul !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.