Z jejich osudu bolí srdce. Pro těžce nemocné děti zahrají hudební hvězdy, buďte u toho i vy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Z jejich osudu bolí srdce. Pro těžce nemocné děti zahrají hudební hvězdy, buďte u toho i vy!

 (Evropa 2)

Děti, které trpí závažným onemocněním nebo jsou handicapované, potřebují naši speciální péči a lásku. Evropa 2 jim proto společně s hudebními ikonami a obecně prospěšnou společností Život dětem chce pomoci. Od dnešního dne můžou fanoušci rádia přispívat na sbírkový účet a přijít se podívat na koncert Evropa 2 srdcem. Na akci zahrají unplugged nejlepší muzikanti z české hudební scény, kterým na osudu těchto malých bojovníků také zaleží, například kapela  Kryštof, Tomáš Klus, Ben Cristovao, Sebastian, Atmo Music, Lenny a další.


Práci organizace Život dětem moderátoři představili díky medailonkům, které natočili přímo v rodinách s malými statečnými hrdiny.

„Jsem moc rád, že jsem mohl přispět, vy můžete taky,“ vyzývá Leoš Mareš, který se jel podívat s kolegou Patrikem Hezuckým za Samuelem, jenž trpí nemocí motýlích křídel. 

Přispět můžete na sbírkový účet  83297339/0800, variabilní symbol 2 a udělat tak radost všem těm, kteří to nejvíce potřebují!

Životní příběhy rodin, které postihlo neštěstí, jsou velmi silné. Jak se s návštěvou vypořádala Zorka Hejdová?

„Čekaly jsme, že odejdeme po natáčení smutné a úplně hotové. Jenže malý Máťa se na nás celou dobu smál, ukázal nám, jaké dělá pokroky, jak už umí třeba i zamávat (dřív měl ručičky stále sevřené v pěst) a tolik se snaží. Jeho rodiče jsou navíc pozitivní a jejich přístup dělá podle mě hrozně moc. To ale neznamená, že nepotřebují pomoc. Rehabilitační péče je velmi nákladná, navíc se kvůli ní museli přestěhovat.“


Na akci kromě zmiňovaných vystoupí Paulie Garand, Mikolas Josef, Skyline, Glowsticks a Holden. Všichni umělci se vzdali nároku na honorář. Evropa 2 bude celou akci přenášet i přes FB live stream na svém profilu. Vstup na charitativní busking je zdarma. Na místě si budou moc diváci zakoupit speciální samolepky a placky, z nichž výtěžek půjde právě na organizaci Život dětem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.