Strach o Holubovou: Jsem prostě blbec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Strach o Holubovou: Jsem prostě blbec!

Oblíbená herečka by ve svém pracovním tempu možná mohla trochu zvolnit...
Oblíbená herečka by ve svém pracovním tempu možná mohla trochu zvolnit... (Foto: ara)

Dovolená, odpočinek, relax. Tyto pojmy jsou, zdá se, herečce Evě Holubové (57) docela cizí. Na chvíli sice odcestovala na Sicílii, běžně ale pracuje i 18 dní v kuse. A nezastavila ji v tom ani nemoc, kterou nedávno prodělala.

„Měla jsem laryngitidu (zánět hrtanu, pozn. red.). Myslím, že jsem prochladla,“ svěřila se herečka Aha! pro ženy. „Kvůli tomu, že jsem předtím prodělala boreliózu, tak jsem byla náchylnější na onemocnění,“ vysvětlila Holubová, kterou ani nepříjemná choroba nezastavila v jejím zběsilém pracovním tempu.

„Tak já jsem zrušila jen jediné divadelní představení v pražském Radotíně, ale to se nahradí. Jinak jsem všechno i takhle nemocná zvládla. Doktor mi řekl, že už nejsem nakažlivá, což bylo pro mě to nejdůležitější, takže jsem hrála dál. Těžko se mi sice mluvilo, ale dal mi sprej echinaceu a kamarádka mi přivezla z Luhačovic vincentku,“ svěřila se Eva. Herečka se přiznala k tomu, že odpočívat zkrátka neumí, a ani neví jak na to. „Řekněte mi, jak mám relaxovat? Jsem tak vytížená… Jsem prostě blbec, že na pravé relaxování nemám zatím prostor. Tak třeba pracuju 18 dnů v kuse. A pak mám jeden den volno a stejně nemůžu vypnout, protože ještě musím tohle dopsat a tamto udělat. Takže jediné, co já můžu pro sebe udělat, je jít s pejskem ven. Máme štěstí, že náš pes chodí ven rád. Na procházky pak chodíme společně s manželem. To je zatím můj jediný relax. Ale chtěla bych se naučit odpočívat víc,“ povzdechla si Holubová.



Přečtěte si
joudajoudovy
27. 12. 2016 • 09:40

joj! umelkyne pracuje 18.dni v kuse.... to je, ale rachota! to nepochopi ani samozivitelka, pipajici na pokladne alberta a to i bez ucasti na primorske dovolene. herka energii dozene pri kavarenskem zvanenim s dege kharlem.

ivanak
26. 12. 2016 • 12:45

Blbec?Nenažraná je.Pořád mají všichni málo.Hlavně,že už nebyla nakažlivá.

eisenbieger
26. 12. 2016 • 12:18

jooooj tak fotka se slovem ***....ta vyschukava extraligu votom zadna , tak kdyz vleze do munduru tak ten kdo ma rad vyzily tak tej to verim ze to umi a nechava i do analku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.