Budete zírat! Bouček práskl, kolik si vydělá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Budete zírat! Bouček práskl, kolik si vydělá

Bouček si myslí, že na to, kolik bere, má velmi lehkou profesi.
Bouček si myslí, že na to, kolik bere, má velmi lehkou profesi. (Foto Martin Hykl)

Libor Bouček (34) je v současné době zdaleka nejúspěšnějším moderátorem. Muž, který je všude, kde se něco děje, nečekaně otevřeně promluvil o svých příjmech.

V talkshow FOTR Petra Šimůnka padla otázka, zda se Bouček svou profesí dobře uživí. O tom, že si moderátor přijde na pěkné peníze, nepochyboval nikdo, částka, kterou Libor nastínil, je ale dech beroucí.

„Není to tak, že by člověk zabezpečil pokolení, ale myslím, že se v týhle profesi dá vydělat srovnatelně, jako kdyby člověk hrál za bundesligový tým třeba… Jde to,“ odpověděl Bouček neskromně. Vzápětí mu ale došlo, že němečtí fotbalisté jsou na tom přeci jen o něco lépe. „No, budesligovej, dobře…Za Spartu Praha,“ poupravil svůj odhad.

„Takže ty jsi takovej Lafata českého moderátorství?“ pokračoval v rozhovoru Šimůnek a Liborovi svými slovy zjevně udělal radost. „Myslím, že to je úplně přesný, tohle srovnání. Lafata! V podstatě tady furt je, furt dává ty góly, nikdo moc nekřičí. Jo, jsem Lafata, to je hezký srovnání…,“ souhlasil Bouček.

A kolik tedy české fotbalové hvězdy berou? Špičkoví hráči si ve Spartě přijdou až na 800 tisíc korun měsíčně. Takový Tomáš Rosický klidně může dostat i milion korun, pokud je ve formě a hraje. Výplatu Lafaty odhadují fotbaloví experti na částku mezi 400 a 450 tisíci měsíčně. K tomu si ještě můžeme připočíst výkonnostní bonusy.

Zatímco fotbalisté potí na hřišti krev, moderování podle Libora kdovíjak náročné není. „Mám nesmírně lehkou profesi na to, kolik to generuje,“ dodal upřímně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.