Gottova tajná hospitalizace: Dcera Dominika sem letí z ciziny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gottova tajná hospitalizace: Dcera Dominika sem letí z ciziny!

Karel má s nejstarší dcerou od jara napjaté vztahy.
Karel má s nejstarší dcerou od jara napjaté vztahy. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

O tom, že další hospitalizace Karla Gotta (77) nebyla plánovaná, svědčí i vyjádření jeho nejstarší dcery Dominiky (43)! Ta se totiž o tom, že její táta leží od čtvrtka kvůli zánětu a otokům bederní páteře na kapačkách, dozvěděla až o víkendu od jeho manželky Ivany (40). Do té doby jí to rodina tajila!

„Vylekalo mne to, proto jsem tátovi hned telefonovala, abych ho podpořila,“ svěřila deníku Aha! Dominika, která od jara opět žije trvale ve Finsku. Ale na svátky kvůli tátovi přeletí domů, aby mu byla oporou. „Chci navštívit jak maminku, tak tátu,“ dodala nejstarší Gottova dcera. Od táty, potažmo jeho ženy, měla velmi málo informací už v době, kdy Slavík bojoval s rakovinou mízních uzlin. A nyní se stalo něco podobného...

Jarní rozkol
Dominika s otcem od svého stěhování zpět na sever Evropy komunikuje jen minimálně. Podle našich informací za to může jejich jarní hádka kvůli majetkovým poměrům v rodině. Dominiku mělo rozzlobit, že otec v době boje s rakovinou mízních uzlin všechen svůj majetek přepsal na manželku Ivanu.

Ani jeden se k tomu ale do této chvíle nevyjádřil. „Jsou léta manželé a táta určitě ví, co dělá, více to nechci řešit,“ prohlásila tehdy Slavíkova dcera.
Po ročním pobytu v rodném Česku se vrátila zpět k bývalému příteli, finskému muzikantovi Timovi Tolkkimu (50), od něhož odešla v době jeho boje s maniodepresemi. Ty se ale zmírnily, a tak k němu opět našla cestu.

Hvězda Charlottka navštívila tátu v nemocnici!
Proč nepřišla »nefotogenická« Nellinka?
V neděli po Slavících navštívila svého tátu Karla v pražské Nemocnici Na Homolce! Charlottka (10), která za něj v karlínském divadle převzala dva Slavíky (pro Zpěváka roku a Absolutního vítěze), mu společně s maminkou přinesla ukázat obě ocenění. Proč ale nepřišla sestřička Nellinka (8), kterou Charlottka v přímém přenosu nazvala nefotogenickou? Pravděpodobně proto, že může být nastydlá a tatínek by od ní mohl něco chytit.

Pečovatelka Ivana nakoupila Karlovi a pročetla si Aha!
Také celý včerejšek se Ivana Gottová (40) láskyplně starala o svého muže, který leží v nemocnici. Ráno mu nakoupila v obchodě nedaleko vily na Bertramce. V autě si ještě před odjezdem do Nemocnice Na Homolce pročetla pondělní vydání deníku Aha!, kde byly reportáže ze sobotního předávání Slavíků.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!



Přečtěte si
ellenic
30. 11. 2016 • 15:01

Steffi . Ty na TV také nemáš a pomlouvej si slovenské hviezdy .

ararat
30. 11. 2016 • 07:44

pavucinka 29. 11. 2016 13:13 tohle je nck NÁNY belly,chaluge,mekanika,oxallis a to je vzkaz pro ní intelektuála z Bohnic,která se ráda skrývá pod jinými nicky: Si to Markéto přečti,když nechodíš spát a hraješ si na intelektuála,prý ti to více myslí a jsi tvůrčí,možná se tam najdeš ale já tvrdím,že to je opravdu ušité na tvou osobu: http://www.national-geographic.cz/clanky/proc-si-hloupi-lide-mysli-ze-jsou-nejchytrejsi-vlas tni-neobjektivita-je-potvrzena-vedci.html#.WD5u0dThDeP

eisenbieger
29. 11. 2016 • 16:39

ivanka je krasna a urcite uz okukuje s kym zasune , ta jizva svedi i ji a urcite nebude stale jen prstickovat pysky zejo ...

pavucinka
29. 11. 2016 • 13:13

Humor celkově poklesá, tak co vyčítat té malé ?Nellinka se ukazuje stejně ráda ,a též Ivanka. Možná je i křtěná Ivanka, jelikož Ivana zní poměrně hrubě, tak se to někdy dělává. Mám kamarádku ofcielně se jménem Ivanka, žádná domácká zdrobnělinka. Zánět může způsobit otravu krve, tak se nasazují antibiotika. Vím, o čem je řeč, a je třeba doufat, že zaberou. Když ne, zkouší se kombinace. Chce to myslící lékaře, kteří reagují včas.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.