Verešová, Vignerová a »Noidovka«: Známe tajemství jejich krásy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Verešová, Vignerová a »Noidovka«: Známe tajemství jejich krásy!

Krásky si na jedno odpoledne zahrály na zámecké paní. Ale dost při tom mrzly.
Krásky si na jedno odpoledne zahrály na zámecké paní. Ale dost při tom mrzly. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, Instituto Ganassini)

Armáda stylistů, vizážistů, hodiny příprav a tajné triky. To všechno se skrývá za každou fotkou do společného kalendáře Andrey Verešové (36), Anety Vignerové (29) a  (28).

Exkluzivní pohled do zákulisí focení odhalil i tajné triky modelek. „Před focením se snažím organismus detoxikovat a dopřát mu co nejvíce živin. Piju proto velké množství ovocných a zeleninových smoothie a čisté bublinkové vody,“ prozradila tajemství dokonalého vzhledu Andrea.

Nebyla ale jediná, která práskla, bez čeho se na žádném focení neobejde. „Potřebuji se cítit žensky, takže boty a parfém musí být vždy se mnou,“ svěřila s úsměvem Gabriela, manželka Václava Noida Bárty (36).

Gábina si dala s Andreou a Anetou dostaveníčko na zámečku Škvorec nedaleko Prahy kvůli focení kalendáře pro kosmetickou značku na příští rok. Než se ale dostaly před fotoaparát, víc než královny krásy připomínaly v rámci příprav účesů spíše divoženky.


Dokonalý vzhled podle Andrey
„V kabelce mi nikdy nechybí make-up, korektor, zdravíčka, řasenka a lesk na rty,“ prozradila Verešová.



Přečtěte si
-bello-
7. 12. 2016 • 11:25

Verešová byla a zůstane blbkou. Bublinková !!! voda jako že zdravý detox? Ježíši to je střevo Nejvíc se mi líbí samozřejmě , že parfém má být s ženou ( a i krásný šperk ). Krásná není ani jedna!

bobou
6. 12. 2016 • 09:55

Jenom dotaz, a která je ta "krásná"????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.