Koleník ze seriálu První republika: Otrava jídlem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Koleník ze seriálu První republika: Otrava jídlem!

Herec se sesunul k zemi uprostřed představení.
Herec se sesunul k zemi uprostřed představení. (Foto: ČT)

Takové drama na jevišti Slovenského národního divadla dlouho nezažili! Ján Koleník (35) alias Vladimír Valenta ze seriálu První republika zkolaboval přímo na jevišti! „V první chvíli jsme mysleli, že se jedná o legraci a součást představení,“ popsala deníku Aha! situaci divačka. Herec vykřikl: „Je mi špatně!“ A šel k zemi...

Kolegové seriálové hvězdy v zápětí pochopili, že to není vtipná vsuvka, ale skutečnost. Odnesli ho proto do zákulisí a okamžitě zavolali záchranku. Herec skončil v nemocnici. Za náhlou indispozicí je podle zjištění Aha! otrava z jídla.

Poplach na Kavčích horách
Zpráva o kolapsu zaskočila také tvůrce První republiky. V těchto dnech se totiž točí pokračování úspěšné ságy. „Nemáme zprávy, že by nastala změna v natáčecím plánu,“ sdělili Aha! v tiskovém oddělení České televize. Po kolapsu reagoval na dění i sám herec. „Už se cítím lépe,“ řekl nám herec a více svůj kolaps nekomentoval. Přesto zrušil nejbližší naplánovaná představení.

Otrava jídlem je způsobena toxiny bakterií, které měly možnost se v potravě dostatečně rozmnožit. Postižený může být těžce dehydratován, mohou se projevit i známky šoku.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.