Jiřina Bohdalová: Jak není po jejím, je ZLE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jiřina Bohdalová: Jak není po jejím, je ZLE!

Se sociálními sítěmi herečka asi nikdy kamarádka nebude.
Se sociálními sítěmi herečka asi nikdy kamarádka nebude. (Foto Martin Hykl)

Řada celebrit je na sociálních sítích jako doma, ne však Jiřina Bohdalová (85). Herečka Facebooku příliš nerozumí, a proto jí vadí, když někdo bez dovolení sdílí nebo přidává její fotky.

A souhlas s publikováním Bohdalka zásadně neuděluje. S fanoušky se ochotně vyfotí ale pouze za podmínky, že se fotografie s ní vzápětí neobjeví na Facebooku. „I když vím, že ne každý mě poslechne, pro svůj vlastní pocit je o to žádám. Musejí mi to slíbit!“ uvedla Jiřina pro Sedmičku. „Já prostě Facebook strašně nemám ráda,“ dodala.

Možná nejde ani tak o sociální sítě jako o to, když nemá Bohdalová nad obsahem absolutní dohled. Stejně tak jí totiž pije krev, když o ní někdo bez předchozí konzultace cokoliv napíše. „Berou mě čerti, když mám někomu podepsat knihu, kterou někdo vydal bez mého vědomí. Jsou to jenom opsané mé staré rozhovory a někdo, koho ani neznám, na tom sprostě vydělává,“ lanařila herečka.

A speciálním požadavkům před ní neuniknou ani kameramani. Například na oslavě čtyřicátých narozenin Rákosníčka se obrátila na štáb s následujícími prosbami. „V žádném případě mi nedělejte detaily. Slyšíte? Zopakujte mi, že jste mě slyšel,“ dirigovala natáčení Bohdalová.



Přečtěte si
ellenic
8. 12. 2016 • 18:06

Moc mne obsah článku nepřekvapil.S láskou vzpomínám na paní Věru Galatíkovou . Při osobním setkání jsem s ní setrvala ve velice příjemném rozhovoru. Když jsem se omlouvala, že už ji nebudu déle zdržovat, tak mne vzala za ruku s tím, že je to v pořádku a ještě si se mnou dále povídala. Ani náznak něčeho podobného, jako je popisováno v článku o J. Bohdalové.

daydee
8. 12. 2016 • 13:44

"lanařila" ??? Snad láteřila, ne ? Stačilo by si občas po sobě ty slátaniny přečíst ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.