Pacient Gott (77): Pravdivá zpráva z nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pacient Gott (77): Pravdivá zpráva z nemocnice!

Karel Gott je v péči lékařů a hrozí mu další operace!
Karel Gott je v péči lékařů a hrozí mu další operace! (Foto Aha! – Marek Pátek a ara )

Karel Gott do poslední chvíle doufal, že se bude předávání Slavíků moci zúčastnit. Zdravotní potíže mu to ale nakonec nedovolily. Konečně známe pravý důvod Mistrovy absence!

„Promyslel jsem si, co si vezmu na sebe. A pokud to jen trochu půjde, přijdu,“ řekl Blesku Karel, který byl ještě v sobotu dopoledne přesvědčen o tom, že na Slavíky dorazí. Bolesti po operaci páteře ale byly silnější a Gott raději zůstal v nemocnici na kapačkách.

„Pan Gott má otoky okolo operovaného místa a tam je nějaký problém, kvůli kterému musel znovu do nemocnice. Proto nepřišel,“ zjistil Blesk těsně před vyhlášením výsledků soutěže. Za indisponovaného zpěváka přišla v pořadí už 41. Zlatého slavíka převzít Karlova dcera Charlottka. Božský Kája vyhrál i cenu Absolutního vítěze. O to více ho mrzelo, že se večera nemohl osobně zúčastnit.

„Jsem opět v nemocnici. A to z důvodu komplikací po nedávné operace páteře, kvůli kterým musím bohužel zrušit i dohodnuté pracovní závazky, minimálně na celý příští týden,“ oznámil smutný Gott v neděli.

„Že nepřijde, jsem se dozvěděl těsně před začátkem přímého přenosu. Mluvil jsem s Karlem několikrát a on mi stále říkal, že se pokusí dorazit,“ potvrdil, že se jednalo o rozhodnutí na poslední chvíli, i šéf Slavíka Jaroslav Těšínský.

Slavík je momentálně pod bedlivým dohledem lékařů, kteří dokonce, bude-li to nutné, zvažují další operaci. „K žádné reoperaci nedošlo a zatím se ani neplánuje,“ prohlásila nicméně Gottova mluvčí Aneta Stolzová.



Přečtěte si
fizi
29. 11. 2016 • 09:05

Aháci,běžte už s tím šmírováním do pryč.Dejte mu pokoj,díky Vám a Vašim neustálým šmíráckým aktivitám už je mi on i jeho rodina protivná.Jste kreténi.

britva
28. 11. 2016 • 20:07

taky jsem to chtěl napsat. myslím, že jsou to jeho poslední vánoce. a poslední slavík.

maus.maus4...@...
28. 11. 2016 • 17:48

Karle, Vy uz jste utajneny az pretajneny. Toto uz jsou trosku traparny a to divadlo co kolem Vas dela Vase zena je pouze k zasmani. Pokud si pamatuji, tak jste nikdy nepotreboval tiskovou mluvci - mezi nami nestoji za nic a bodygardy k tomu. V prve rade je ale zdravicko. Roky jsem chodila na Vase koncerty, ktere byly perfektni, ale ted uz budu premyslet jestli se jeste nejakeho zucastnim. Mam takovy dojem, ze ted uz zpivate jen na narozeninovych party a nebo pro smetanku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.