Ťukněte si s celebritou! Česká Miss Andrea Bězděková slaví 22 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Česká Miss Andrea Bězděková slaví 22

Andrea Bezděková slaví 22. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
Andrea Bezděková slaví 22. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší! (Foto Aha! – P. Machan, archiv facebook)
Krásná brunetka, roztleskávačka Andrea Bezděková, se stala Českou Miss 2016. V době, kdy se do soutěže hlásila, studovala Fakultu tělesné výchovy a sportu UK v Praze.

Brunetka Andrea Bezděková se do finále soutěže Česká Miss 2016 dostala ve svých 21 letech. Ve volném čase se věnuje zimním sportům, tenisu a také tanci, konkrétně roztleskávání. „Jsem společenská, tvrdohlavá a cílevědomá. Mým vzorem je Cara Delevingne, protože je krásná, zábavná, užívá si života a svou práci dělá skvěle,“ prozradila studenta UK.

Jak odpověděla na dotazy o sobě? Za pět let se vidí jako manažerka modelingové agentury; nejvíc je pyšná na to, že našla odvahu dorazit na casting; její nejoblíbenější historickou postavou je Marilyn Monroe, protože má šarm a vznešenost; v Česku je jejím nejoblíbenějším místem pražská Stromovka; ráda má pizzu a bubble tea. Její životní krédo zní: „Pokud to nezkusíš, nikdy se nedozvíš, jaké to mohlo být.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.