7 + 1 NEJ ze Slavíků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

7 + 1 NEJ ze Slavíků!

Lucka byla v jednom kole!
Lucka byla v jednom kole! (Foto Aha! – M. Hykl, P. Machan, M. Pátek, J. Poláček, showpix.cz)

Kdo se o letošních Slavících blýsknul, kdo pohořel? Zde je výběr toho nejlepšího i nejhoršího, tak se bavte nebo hrozte!

NEJobletovanější hvězda
Večírek po udílení cen si nejvíc ze všech užila Lucie Borhyová (38). „Nechodím se často večer nikam bavit, a tak jsem si to přišla užít,“ svěřila Aha! moderátorka Nováckých Televizních novin. A přestože dorazila v doprovodu kolegy Rey Korantenga (42), na parketu šla z náruče do náruče. Jejím půvabům podléhali nejen kolegové a známí, ale dokonce i ochranka. „Když šla na chvíli ven na čerstvý vzduch, jeden z členů ochranky ji okamžitě nabídl svou bundu, aby jí nebyla zima,“ prozradil Aha! očitý svědek. Žádnému muži ale nedovolila víc než tanec či pozvání na sklenku vína. Domů odjela nad ránem opět v doprovodu moderátorského kolegy.

NEJodhalenější prso
S nejodvážnějším výstřihem se vyzbrojila Ewa Farna (23). Těsný kostým, který oblékla bez podprsenky se jí, ale během přenosu vymstil. Přestože si prsa hlídala jako oko v hlavě, plná emocí po získání bronzového Slavíka v kategorii Zpěvaček, se trapasu nevyhnula, a ukázala víc než chtěla.

NEJdrsnější projev
Dcera Karla Gotta (77) Charlotte (10) byla sice nejmladším řečníkem u pultu na pódiu, ale zároveň i tím nejdrsnějším. „Tak tohle jsem opravdu nečekala. Tatínek mě sem poslal, protože maminka ani sestřička nejsou fotogenické. Ale mně to nevadí, protože já jsem po tatínkovi a jsem na to pyšná,“ začala překvapivě děkovnou řeč za Mistra jeho dcerka.

NEJvětší trapas na pódiu
V rámci večera se na pódiu odehrála i scénka, o kterou se postarala Ivana Chýlková (53). Víc než její herecké etudě, kdy hrála, že si bere cenu pro sebe, v rozevlátých hedvábných šatech s rozparkem nechtěně odhalila tělové punčochy pod sukní, které končily nad koleny.

NEJvětší poprask
Druhé místo v kategorii Zpěvák roku vyhrál Tomáš Ortel. V kategorii Skupina roku vyhrála druhé místo kapela Ortel. A ne všichni účastníci slavnostního večera a umělci s tímto verdiktem souhlasili. Raper Radek Banga (34) na protest v sále pískal a nakonec odešel. Ve svém vyjádření vysvětlil proč! „Ptám se mých kolegů, zpěváků, moderátorů, herců, sportovců: čemu jste tleskali? Já vám řeknu čemu. Tleskali jste nacistům,“ dodal. Společně s ním ze sálu odešla i Iva Pazderková (36).

NEJvětší oslava
Největším šokem pro všechny byly výsledky ve skupinách Zpěvák a Skupina. Ve skupinách skončila druhá kontroverzní skupina. A její fronton Tomáš Ortel (40) se dokonce umístil hned za Karlem Gottem, čímž si polepšil od minula o jeden stupínek. Protestem Bangy si ale skupina nenechala zkazit radost z vítězství. Po přenosu odjeli do Plzně za svými fanoušky, kde to mezi svými pořádně oslavili.

NEJtajnější příjezd
Ještě než začal přímý přenos, nemluvilo se o ničem jiném, než o tom, kdy a jestli přijede Mistr. A přestože všichni zatajovali to, že se nezúčastní a všichni o tom během celého večera i několik dní před tím mlžili, pro Ivanu Gottovou (40) a dceru Charlottu byla ochranka přesto v pohotovosti. Jejímu tajnému příjezdu bylo vyhrazeno hned několik bodyguardů.

NEJmenší sledovanost
Slavíka v sobotu vidělo 1 250 000 lidí, což bylo o 250 tisíc méně než loni. Konkurenční StarDance na ČT1 si v tu chvíli pustilo 1 070 000 osob. Taneční show tedy po letošku legendární anketě hodně dýchá na záda.



Přečtěte si
ararat
2. 12. 2016 • 14:50

chaluge 28. 11. 2016 05:19 hahaha,výdyť ty patříš k nim,tak co tady meleš,ty jsi plevenatá ani ty se neumíš chovat...

ararat
1. 12. 2016 • 08:38

POZOR POZOR,zdejší psychický nemocná a léčená v Praze Bohnicích,šedesátiletá seniorka a sádelnice (krenciózního typu) má velikost 36 tak to je vtip ..asi to dělá to její večerní pseudointelektuální psaní,když si člověk přečte ten její koment,tak se musí ptát co se odvíjí v tomhle mozku,zřejmě tam má asi jenom kostku,Markéto ty že máš velikost 36 a kde by jsi k tomu přišla?Sotva se válíš,když chodíš ze leva do prava....jsi nemocná Markéto

-bello-
28. 11. 2016 • 23:39

Borhyová o sobě vykládala jak je drobná , já vidím macaté panděro a hóódně macatý kus stehna .A prej má velikost 36 , což nemá, protože to mám já , takže vím co říkám, útlá není ! A lže! Lítá z "akcí " na "akce" a doma tomu moc nedá. Borhyovic ženský to je jak štěnice v baráku! Starou museli z radnice násilím vykopnout, jinak by se tam protiprávně držela přisátá dál a mladá mává s TV NOVA , jako kdyby ji vlastnila! A obě si myslí, jak jsou důležitý Gott family je strašná věc.Nejen Gott je děsnej , ale i jím protěžovaná Gottová , jejích 5 let na TV Prima mělo grády !!! A v muzikálu , kde to coby kur.va zapíchla po 2. vystoupení byla taky úžasná Slušný lidi by Gottovi měli bojkotovat.Slušný lidi nějak nepostřehli, že jim delší dobu Gott family podsouvají už jen šunt, za který jim slučný lidi slušně platí.. Gottovi nějak nemají z čeho brát . Ona je v domácnosti a on prakticky nezpívá.Umělecky je to šunt ! A podílí se na něm i ten hamižnej blb David Michal

eisenbieger
28. 11. 2016 • 14:27

jak se tam krouti mezi chlapama , ta ma chut na poradny gang bang kde tu jizvu necha poradne zacpat

dzery1
28. 11. 2016 • 11:06

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.