Sexy Kubelková (39) nejen o komplexech z ňader! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexy Kubelková (39) nejen o komplexech z ňader!

Kubelková je prostě kůstka!
Kubelková je prostě kůstka! (Foto pro Aha! – archiv Astratex.cz)

Proslavila ji Miss České republiky, a hlavně její okouzlující přírodní ňadra. Za ta ale Iva Kubelková (39) nebyla vždycky vděčná. Teď tomu je naopak. Bujný dekolt umí prodat.

Komplexy z velkých ňader Ivu trápily zejména v mladším věku. „Vždycky mi přišla moc velká. Ale pak jsem potkala spoustu žen, co měly mnohem větší prsa, tak mě to přešlo. U mě jde spíš o kontrast, protože jsem štíhlá,“ svěřila před časem modelka, která si prý mnohokrát připadala jako komiksová postavička od kreslíře Káji Saudka (†80).

Velký hrudník už jí ale vrásky na čele nedělá. Na prahu čtyřicítky se dokonce rozhodla nafotit odvážné snímky pro pro internetový obchod spodního prádla, jehož je tváří. A díky tomu se stala českou královnou podprsenek. „Už jich mám plný šuplík, kolik jich mám dohromady přesně nevím, ale už to množství mi vytlačilo jiné oblečení v šatníku, takže ho asi budu muset, co nevidět rozšiřovat,“ svěřila Aha! Kubelková.

Strach z velikosti!
„Podprsenky si vybírám hlavně podle toho, co potřebuji k danému oblečení a také co ráda nosím a vím, co mi bude sedět. Dříve jsem se obávala samotné velikosti podprsenky. Mezi mé argumenty např. patřilo: „70/F mi přece nemůže nikdy sedět, nemám tak velká prsa,“ dodala Iva, jejíž nejnovější kalendář bude hlavně u mužů velký zájem.



Přečtěte si
-bello-
29. 11. 2016 • 00:04

chal on snad není tak starej , ale je to polobigamista. A to taky vydá Ona rodí děti někomu, kdo má manželku ? a jí to nevadí ? a klidně ho bere za skoromanžela ? Je v sektě , nebo je to magor_? !

-bello-
29. 11. 2016 • 00:00

Jen modelíny , co už nefrčí berou spodní prádlo.Kubelková má prsa samou strii a je ošklivá.Se svou š***tou bradou a nenamalovaná je to strašná pizda! Ovšem, je to jen další modelína, co má chlapa pro peníze a navíc se o něho jednou za 14 dní střídá s jeho vlastní manželkou. Inu, taky vzorná rodina U Gottů např. Ivana normální sex zapíchla před 20 lety , ale má ho vykoupený Slavíky. Holt lepší Slavík v hrsti, než Mistr Kája v posteli

mord
28. 11. 2016 • 12:51

Koho zajima že takova chudá stara nula jako jsi ty oxallis nekoho nemusi uboha smudlo

ivoadler
28. 11. 2016 • 11:32

Viděl jsem ji v té reklamě na podprdy a musím říct, že jí to sekne. Nejvíc oceňuji né ty kozy, ale ty štíhlé nohy. Tvář už začíná oprýskávat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.