Hazardér Donutil: Prachy víc než zdraví?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hazardér Donutil: Prachy víc než zdraví?!

Miroslav Donutil
Miroslav Donutil (ShowPix/Dalibor Puchta)

Rozhodně ještě nepatří do starého železa. Miroslav Donutil (65), který je aktuálně k vidění v populárním seriálu Doktor Martin, se vrhnul do práce na pokračování krimiseriálu Jiřího Stracha (43) Labyrint 2. A dramatické scény točí i přes bolestivé koleno.

„Pan Donutil se v první sérii seriálu Labyrint objevoval jen v kanceláři. Tentokrát si vyžádal natáčení v exteriéru. Prý ho to více baví a je to zajímavější práce,“ svěřil vedoucí projektu David Ziegelbauer s tím, že se herec nejen vrhl do nepříliš komfortního natáčení v areálu Královopolských strojíren v Brně, ale dokonce se v nebezpečných scénách, nenechal zastupovat. Už dlouhou dobu ho totiž trápí koleno, které mu způsobuje problémy při chůzi. On však operaci stále odkládá a točí i přes velké bolesti. Letos v lednu se totiž nechal slyšet, že chce nejdříve dostát svých závazků a dotočit již domluvené projekty.

„V jedné ze scén má honit zločince, který vyskočí oknem. Sice jsme mu nabízeli, že to za něho může natočit dublér, ale o tom nechtěl nic slyšet. Řekl, že zvládne uběhnout sám i přes ty problémy,“ dodal vedoucí k projektu na place seriálu Labyrint 2. A nejen, že Donutil opravdu před kamerou několik metrů běžel, ale danou scénu dokonce zvládnul opakovat čtyřikrát.

Ó koleno, ty koleno!

Bolesti výhodou
Režisér Jiří Strach při natáčení dokonce využil Donutilovy problémy s nohou. Herec totiž při scéně, kdy musí běžet mezi křovím v zabláceném terénu, špatně našlápne a zastaví ho právě bolavé koleno.



Přečtěte si
ivoadler
28. 11. 2016 • 11:36

Když ty prachy jsou tak fajn. Třeba se belhám, ale točím. Máš pravdu, Míro. Jak se v tobě začnou doktoři šťourat, stojí to ta ho vno.

dandova
28. 11. 2016 • 08:43

Tak to dělají profíci. Neskuhrat, makat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.