Proroctví ze záhrobí: BABA VANGA vyvěštila Česku katastrofu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proroctví ze záhrobí: BABA VANGA vyvěštila Česku katastrofu!

Marin Dobrev čte z rukou. Je příbuzný proslulé slepé bulharské věštkyně Vangy.
Marin Dobrev čte z rukou. Je příbuzný proslulé slepé bulharské věštkyně Vangy. (Aha! - Monika Brabcová)

Říkalo se jí Nostradamus z Balkánu a splnilo se přes 85 % jejích předpovědí. Bulharská jasnovidka Baba Vanga (†85) předpověděla pád newyorských »Dvojčat«, brexit, prezidenta Obamu, teroristické útoky i výbuch Černobylu. Znala dokonce přesné datum své smrti. Nedělní Aha! na festivalu Astrovíkend vypátralo jejího příbuzného Marina Dobreva (75), který tvrdí, že podle proroctví Vangy hrozí nebezpečí Praze a Vyšehradu!

Narodil se v Bulharsku a už jako dítě se dostal k věcem mezi nebem a zemí. Babička Marina Dobreva (75) byla bylinkářka a odmala ho vedla ke sběru léčivých bylin. Tehdy však ještě netušil, že babiččinou sestřenicí je Baba Vanga, světově proslulá jasnovidka. Na to přišel až o řadu let později, po roce 1968. V té době se za ní vypravila Marinova sestřenice, která chtěla znát, co ji čeká a nemine. „Moji matku prý dokonce označila za příbuznou, kterou má nejblíž zapsanou v srdci,“ svěřuje se Marin Dobrev.

Dětství prožil v Bulharsku, kde se začal věnovat chiromantii – čtení z ruky. „Jako gymnazista jsem vyhrál tři běžecké závody na dlouhých tratích a jedna spolužačka, která mě obdivovala, mi přinesla knížku o čtení z ruky a chtěla mi z rukou číst. Neuměla to, ale byla to pro nás pěkná záminka, jak se držet za ruce a u toho červenat,“ vypráví Marin Dobrev, který si knížku nastudoval sám a začal se čtení z ruky intenzivně věnovat. Dnes v něm má 55 let praxe.

Studia v Praze
Prvním případem, na kterém si ověřil, že svůj osud skutečně máme zapsaný v dlani, byl jeho dědeček. „Když mu bylo třicet, trefil ho v balkánské válce šrapnel do hlavy. Měl díru v lebce a na ruce rýhu života, která přesně kolem třicítky končila. Byla jako by ustřižená. Ovšem kromě ní měl tři hluboké rýhy vitality, říkám jim takové rezervní životy. Po půl roce se probudil z kómatu a žil až do devadesáti let,“ vypráví Marin Dobrev. Tehdy pochopil, že čtení z rukou je těžká disciplína a nelze dělat ukvapené soudy. I když čára života zdánlivě končí, záleží na mnoha okolnostech – a rezervních životech.

K nám přišel Marin Dobrev studovat vědeckou kunsthistorii na Univerzitu Karlovu a při studiích si našel velmi dobrého kamaráda – pozdějšího baviče Petra Novotného. „Oba jsme měli vždycky rádi legraci. On mi pak na pokoj začal vodit psycholožky, abych jim četl z rukou,“ směje se. Chiromantii se věnuje dodnes, i když dlouhá léta působil jako památkář, a to jak doma ve Dvoře Králové nad Labem, tak na ezoterických festivalech po celé republice. Nedělní Aha! ho potkalo na listopadovém Astrovíkendu v Praze-Holešovicích. Exkluzivně našim čtenářům prozradil tajemství – podle proroctví Baby Vangy prý hrozí útok na Vyšehrad!

Kdo byla Baba Vanga?
Jmenovala se Vangelia Pandeva Dimitrovová-Gušterovová, ale všichni ji znali pod jménem Baba Vanga. Narodila se 31. 1. 1911 ve Strumici a jako malou ji na pole odneslo tornádo. Když ji našli, měla oči plné prachu a písku. Přišla o zrak, ale probudily se v ní jasnovidecké schopnosti. „Za bděla se uměla dostávat do kroniky akaša, knihy života,“ líčí její příbuzný Marin Dobrev, který také pochází z Bulharska a Vanga byla sestřenicí jeho babičky. „Něco podobného uměl jen americký spící prorok Cayce, ale on se uspával do hypnotického spánku a měl vždycky vedle sebe někoho, kdo ho poslouchal a zaznamenával jeho vize. Proti tomu Vanga viděla, aniž by se hypnotizovala. Vždycky obrátila oči v sloup, tak, že jí bylo vidět jen bělmo. Za bdělého stavu se uměla dostat do transu. Vše si pamatovala a věděla,“ popisuje.

Marin Dobrev čte z rukou. Je příbuzný proslulé slepé bulharské věštkyně Vangy.

Informace z kostky cukru
Vanga byla v rodině jediná s jasnovideckými schopnostmi, ale věcem mezi nebem a zemí se věnovali i další příbuzní. Bylinkářství, kartám, anebo výkladu z ruky, který Marin Dobrev provozuje už přes 55 let. Z rodiny také získal o Vanze řadu zajímavých informací. „Začalo to tím, že nějaký zbohatlík ve Strumici přišel do řečí kvůli tomu, že za rok vydělal miliony, a Vanga jen utrousila, že za půl roku ho budou pohřbívat. A když se to stalo a další předpovědi se plnily, lidé na ni stály fronty,“ vypráví Marin Dobrev. „Dávala jim kostku cukru, aby ji drželi v ruce, a pak si od nich cukr vzala s tím, že z něj dostane informaci z jejich aury. Nemůžu to vyloučit, ale myslím, že to dělala jinak – právě přes nahlédnutí do akaša, které prostě uměla,“ popisuje.

Místo Vyšehradu bude jezero
Baba Vanga předpověděla nejen řadu světových katastrof ale i věci, které se týkaly Prahy. Jedna znepokojivá předpověď týkající se naší metropole se ale ještě nevyplnila, a právě před tou se Marin Dobrev rozhodl varovat. „Když se Vangy ptali, jak Praha dopadne po roce 1968, tak říkala: Teď ještě dopadne dobře. Ale za nějaký čas se nad Prahou bude rybařit,“ vypráví. „Před nějakou dobou jsem v jednom časopise četl, že jistý plzeňský jasnovidec předpověděl výbuch pod Vyšehradem. Řekl, kopec spadne do Vltavy, přehradí ji a Praha tak bude jedno velké jezero. A já jsem si to spojil dohromady. Mám obavy, že by se nějaký útok mohl odehrát právě v tunelech pod Vyšehradem. Proto bych doporučoval, aby v nich už teď byla nejvyšší ostraha, aby pak nebylo pozdě. Stát se to totiž může kdykoli,“ zakončuje. Protože se věcmi mezi nebem a zemí zabývá celý život, ví, že kdy se shodují dvě předpovědi známých jasnovidců, nemělo by se to brát na lehkou váhu.

Přečtěte si
Ellen
21. 2. 2018 • 13:41

Možný je dnešním světě všechno!Věřím tomu že takto dál svět, přestane existovat.Nebo co se deje v dnešní době ve světě nemá období !To je celosvětový trend,chování lidí k sobě, k přírodě je neskutečný,jsou uznávané jiné hodnoty..na prvním žebříčku ...jsou.podrazy...podvody ...prachy...a po mě potopa ...!!! Chováme se, horší než zvířata...žádná úcta....,respekt ....neexistuje..!! Pokud existuje mezi nebem a zemi nadpřirozena bytost...nedivím se tomu ...že věštby baby Vangy ...se v blizke budoucnosti splní !Potřebovaly by jsme pořádnou sprchu aby se lidi konečně vzpamatovali ..!!!

zvonekdozahrady
20. 12. 2017 • 15:00

Podobná bába bydlela u nás v ulici, no většinou byla hospitalizovaná v léčebně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.