Krumlov zažil pařbu hvězd | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krumlov zažil pařbu hvězd

Monika Absolonová neodolala a v Tornádu to pořádně rozjela!
Monika Absolonová neodolala a v Tornádu to pořádně rozjela! (: Marek PÁTEK)

PRAHA – D´Artagnan Petr Poláček a Mylady Monika Absolonová z muzikálu Tři mušketýři pařili v sobotu v Českém Krumlově. A nebyli sami!

D´Artagnan Petr Poláček a Mylady Monika Absolonová z muzikálu Tři mušketýři pařili v sobotu v Českém Krumlově. A nebyli sami! V místní hospodě Tornádo, která patří proslulému zpívajícímu právníkovi Petru Pečenému, se totiž uskutečnil koncert skupiny Hamleti.

Hamleti nejsou ledajaká kapela, excelují v ní totiž Dalibor Gondík, Aleš Háma, Jakub Wehrenberg a Hardy Marzuki. Ti však neřešili, které hity ze svého bohatého repertoáru zahrají, ale bádali, zda hollywoodský herec Tom Cruise skutečně snědl placentu své přítelkyně Katie Holmes. Ta totiž krátce předtím herci porodila dceru Suri, a slavný otec se nechal slyšet, že právě placenta získaná při porodu bude jeho večeří. Tato otázka však nakonec zůstala nezodpovězena, a Hamleti si raději střihli několik hitů nejen s Petrem Poláčkem, ale také s doktorem P. P. a Monikou Absolonovou.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.