Partnerka zpěváka Müllera: Vztek kvůli filmu o Richardovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Partnerka zpěváka Müllera: Vztek kvůli filmu o Richardovi!

Müllerovu partnerku Vandu film rozčílil. Člověk, kterého vidí na plátně, prý vůbec není její Richard!
Müllerovu partnerku Vandu film rozčílil. Člověk, kterého vidí na plátně, prý vůbec není její Richard! (Aha! – David Kundrát)

Dokumentární film Nespoznaný o slovenském umělci Richardu Müllerovi přijde do českých kin začátkem února, v těch slovenských běží od 17. listopadu 2016. Nad výslednou podobou snímku se nejprve zděsil sám zpěvák, nyní si přisadila i jeho současná partnerka Vanda. A není divu, kvůli filmu má totiž Müller už první problémy.

Když souhlasil s natáčením dokumentu o své osobě, zřejmě Richard Müller netušil, jaké pozdvižení film vyvolá. Snímek si nebere servítky. Ukazuje zpěváka, jak bojuje s maniodepresivní psychózou. To by Müllerovi ani jeho rodině nevadilo. Richardova partnerka Vanda se ale ostře ohradila proti tomu, že osoba, kterou vidí na plátně, není její milý.

„Ukazuje člověka, kterého ani já ani Markus neznáme,“ svěřila se Wolfová Novému času. „Kdyby takto opravdu fungoval, nemohl by mít stovky koncertů. A hlavně by to nebyl můj muž, o kterého se můžu vždycky opřít,“ dodala Vanda.

Reakce na film došly tak daleko, že Müllerovi dokonce zasahují i do jeho pracovního života. „Volali mi z banky, že uvažují o zrušení Richardova vystoupení na jejich plese. Navíc padlo několik další VIP vystoupení,“ popsala smutnou realitu Vanda. Paradoxně mohl být snímek vůči zpěvákovi daleko příznivější… „Jeden z tvůrců se mi přiznal, že poznal pozitivní tvář Richarda, ale že ji nezachytili na kameru. Proč? Není dokument právě o tom ukázat skutečnou tvář člověka?“ nechápe Wolfová.

Tvůrci se proti ostrým slovům hájí tím, že film šel do kin v takové podobě, v jaké ho sám Müller schválil. „Richard i jeho management film před uvedením do kin viděli. Dokonce víckrát. Měli několik připomínek. Všechny tři se na jejich žádost zapracovaly. Film schválili a odsouhlasili, že v této podobě může jít do kinodistribuce,“ prohlásil producent Marek Kučera.

Podle zpěvákova manažera Adnana Hamziće to bylo ale celé úplně jinak. „My jsme finální sestřih neviděli. Oni nám ho poslali na kanál vimeo, ale odtamtud zmizel. Upozornili jsme je na to a prosili o výměnu. Bylo to jen na úrovni přátelské dohody. Bohužel se nesplnila. Nemohli jsme se k tomu plnohodnotně vyjádřit,“ oponuje Hamzić. Richard se proti filmu také ohradil a to především kvůli záběrům, které ho ukazují, když měl o padesát kilo více než nyní. V každém případě doufá, že jeho fanoušci na něj názor na základě filmu nezmění.

Nejlepší dokumentární filmy roku 2019



Přečtěte si
-bello-
27. 11. 2016 • 21:03

Nevím, proč ho drásá, že je ve filmu o 50 kg těžší, není to jedno? Ať se zajímá o to, jak se svlíknul zfetovanej na pódiu do naha, nebo jeho spor s otcem, tohle by vadilo mě, být jím.Ale kila navíc?! Je divnej. Přesto je ale fakt dobrej .Za mě má většinou za 1 Y) ( Jo, vím, že je Slovák, ale není u nás naplavenej a nediktuje nám svoje pravidla jako ta naplavená střeva co vzala Prahu útokem ) )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.