Issová tušila, že se psychicky zhroutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Issová tušila, že se psychicky zhroutí!

Martha Issová se stala hvězdou kalendáře.
Martha Issová se stala hvězdou kalendáře. (Foto: Martin Hurda, Martin Sekanina, Roman Souček, Petr Novotný, ara)

Martha Issová (35) se před pár dny stala hvězdou kalendáře Nadace Archa Chantal Proměny 2017. Dokonce byla i oslovena, aby fotografie slavných spolu s Chantal Poullain dražila.

Martě to ale rozhodně nevyhovovalo. „Já jsem si říkala, že bych to vůbec nezvládla, pracovat někde takhle jako na tržnici. Hrozně jsem se bála, že se bude dražit moje fotka a že se to nezvedne z vyvolávací ceny. Tušila jsem, že se psychicky zhroutím, přičemž budu muset využít oddělení psychiatrie pro děti, které Chantal plánuje zvelebit,“ prozradila pro Sedmičku Issová.

Herečka totiž nerada tlačí na lidi, aby do něčeho dávali peníze. „I když na tom není nic špatného, protože se tyto peníze použijí na dobrou věc, tak já si říkám, ať si každý dělá, co chce. Čili to jde proti mému přesvědčení. Sice rozumím tomu, že je dobré to udělat a chápu celou tu myšlenku, která je dobrá, ale zároveň mi takové tlačení nedělá dobře,“ dodala Martha.



Přečtěte si
rydlo
24. 11. 2016 • 14:27

Opr. psychicky

rydlo
24. 11. 2016 • 14:25

Proč se psychcky nehroutila, když přemlouvala bábu s dědkem, v té době nebyl nikdo tak nenáviděn, jako tato muslimská hérečka. Ondráčkovi vlezla do postele jen proto, aby získala nějaké role, protože jako herečka je nula, jasně je to její "umění" vidět v krkavcích, kde na prahu čtyřicítky hrála asi šestnáctiletou, kvůli ní měl film tak mizernou sledovanost. V reklamách ten její rozmatlaný hlas se nedá poslouchat, to se hned přepíná na jiný program.

-bello-
24. 11. 2016 • 01:36

No jestli si do kalendáře navlíkla nikáb, tak se nedivím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.