Horáček a Hapka: Oslavovali svého »strážce«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Horáček a Hapka: Oslavovali svého »strážce«!

Michal Horáček s Petrem Hapkou přebrali platinovou desku za Strážce plamene a pochlubili se svými miniaturními figurkami.
Michal Horáček s Petrem Hapkou přebrali platinovou desku za Strážce plamene a pochlubili se svými miniaturními figurkami. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Platinové desky za album Strážce plamene a nové DVD k albu zapíjelo v kulturním centru Pražská křižovatka nerozlučné duo Hapka (64) & Horáček (54).

Zatímco Petr Hapka se věnuje především skládání, multifunkční miliardář Horáček už spřádal své nové plány. „Hlásím se na doktorandské studium, takže budu psát diplomovou práci,“ prozradil deníku Aha! Horáček.

„Přednášel jsem na Masarykově univerzitě v Brně studentům tvůrčí psaní a v tom bych chtěl také pokračovat. Mně je mezi mladými lidmi dobře,“ dodal bývalý majitel jedné sázkové kanceláře.

Ve společnosti se ukázal i legendární režisér Otakar Vávra (96) s manželkou Jitkou Němcovou (56). Vávra totiž pro pány natočil svůj vůbec první videoklip v životě! Ve Vávrově videoklipu k písni Hlava kance si zahráli Dan Landa, Jana Kirschner nebo písničkář Jarek Nohavica. „Dostal jsem roli kouřícího hosta. Po třinácti letech jsem si zapálil a z toho se mi pak pořádně zatočila hlava,“ zavzpomínal s úsměvem Nohavica. Ten si stejně jako ostatní protagonisté odnesl ze křtu domů svoji miniaturku, která se objevila v dalším videoklipu Horáčka a Hapky k písni Neodolatelná.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.