Drama před StarDance: Eben (58) skončil na kapačkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drama před StarDance: Eben (58) skončil na kapačkách!

Eben nevypadal dobře. Byl oteklý, měl červené zakalené oči a plný nos.
Eben nevypadal dobře. Byl oteklý, měl červené zakalené oči a plný nos. (Foto Aha!: Pavel Machan, reprofoto ČT)

Co horšího může potkat moderátora přímého přenosu, než nemoc! Hvězda StarDance Marek Eben (58) bojuje s chřipkou a bylo to na něm během posledního vysílání znát. Málokdo ale věděl, že několik hodin před přenosem byl moderátor na kapačce, která mu měla trochu ulevit.

„Markovi nebylo dobře už několik dní, jevilo se to jako nachlazení, ale pak se mu rozjela chřipka,“ sdělil nám zdroj ze zákulisí. „Mluví se tady o tom, že byl v sobotu před vysíláním na kapačce, aby se mu trochu ulevilo a mohl mluvit,“ dodal informátor z České televize. „Chřipku mám a beru antibiotika. Děkuji za zájem o můj zdravotní stav,“ napsal včera odpoledne Eben bez bližších podrobností Aha!.

Během živého přenosu z barrandovského ateliéru číslo 8, který má Česká televize pronajatý, bylo slyšet, že má Eben zastřený hlas. Nemoc také prozradil plný nos, červené zakalené oči a neustálé polykání. K tomu měl Marek i nejistý krok a občas se mu třásly ruce. Přesto 100 minut před kamerou ustál a pak rovnou upaloval do postele. Kloubouk dolů!

Zatím poslední vypadnuvší ze StarDance, zpěvačka Anna K. (51), přiznala další zdravotní potíže! Po bolavé krční páteři, kterou měla před několika týdny, ji v týdnu bolela kyčel. „Pan profesor Pavel Kolář mi dal injekci a ulevilo se mi,“ svěřila deníku Aha!. Pro Koláře pak sehnala lístek na sobotní StarDance a ráda se s ním na parketě vyfotila.



Účesy Terezy Kostkové: Jednou kluk, jednou dáma! Co bude dál?

Každý přímý přenos StarDance se Tereza Kostková (40) může pochlubit jiným účesem. Jednou má drdol, podruhé je učesaná na kluka, tuto sobotu měla opět krátké vlasy s ozdobou připomínající čelenku. „Ráda experimentuji, baví mě to,“ svěřila se deníku Aha! moderátorka.

Vybralo se 11 milionů
V rámci charitativního večera StarDance se vybralo přes 11 milionů korun pro Centrum Paraple. Právě jeho klienti během sobotního přímého přenosu vystoupili společně se soutěžícími.



Přečtěte si
gaysknirem
21. 11. 2016 • 15:39

Kdoví co se sem vozí za vakcíny, tady jsme už takový odpadkový koš. Z prošlých vakcín jepadoucnice.Takových případů bylo dost.

defakto
21. 11. 2016 • 11:10

... i kdyby byl po očkování nemocný ( u mně se to zatím nestalo ) , už by to měl dávno odbyto a ted by byl na chřipku imúnny . Předse věděl dobře kdy se bude Star Dance vysílat . Ale on je zase hrdina , který bojuje se zákeřnou chřipkou a dokonce podstoupí kapačku , jen aby mohl bejt u vysílání Star Dance. No to je obdivuhodné !

zlobit
21. 11. 2016 • 10:07

Neznám nikoho, kdo se dal očkovat proti chřipce a nebyl potom do několika dní hodně, ale hodně nemocný. Tak, proto bych se očkovat nenechala. Jen mně je divné, že na chřipku bere antibiotika, to je divné. Ale to nejdůležitější co mně zajéímá, je kolik dal Marek a Tereza na PARAPLE.

defakto
21. 11. 2016 • 08:59

... kdyby byl Eben profesionál , nechal by se už dávno očkovat proti chřipce a měl by ted svatý pokoj ! Takhle svým smrkáním a kýchaním nakazil všechny kolem sebe , Válečku díky !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.