DiCapriův bratr vzkazuje: Leo, proč jsi mě opustil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

DiCapriův bratr vzkazuje: Leo, proč jsi mě opustil?

Leo si kvůli bráchovi stoupl před kameru – Adam totiž koketoval s herectvím.
Leo si kvůli bráchovi stoupl před kameru – Adam totiž koketoval s herectvím. (Foto: Profimedia.cz, ara)

Byli si blízcí, jak si jen bráchové mohou být. Pak se ale cesty Leonarda DiCapria (42) a Adama Farrara (45) rozdělily. Zatímco z prvního se stal jeden z nejúspěšnějších herců planety, druhý skončil na drogách. Ze závislosti se ale vyhrabal a chce Lea zpátky do svého života.

Adam, syn George DiCapria (72) z prvního manželství s Peggy Farrar, trávil s Leem dětství a platili za nerozlučnou dvojku. „Byl to dokonalý malý bráška. Hráli jsme videohry, jezdili na kole, milovali breakdance. I když jsme vyrostli, náš vztah byl pevný. Ještě v devadesátých letech jsme společně žili v pronajatém bytě,“ vzpomíná Adam. Pak se ale cosi zvrtlo.

Leo nastartoval hvězdnou kariéru v Hollywoodu a Adam propadl drogám. Marihuana, kokain, heroin... „Přísahám, že už jsem z toho venku. Kvůli drogám jsem byl několikrát ve vězení, sociálka mi zabavila dceru. Nikdy už do toho nespadnu,“ ujišťuje. Bratra viděl naposledy před třemi lety na jeho narozeninové oslavě. „Nebere mi telefon, neodepisuje. Opustil mě a nechce se mnou mít nic společného. Bolí to, protože ho mám pořád moc rád. Nic od něj nechci, peníze ani bydlení. Jen chci mít bráchu zpátky ve svém životě,“ trápí se Adam.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.