Ewa Farna je nebezpečně sexy: Trsám, až lítaj prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ewa Farna je nebezpečně sexy: Trsám, až lítaj prsa!

Koncertem oslavila deset let působení na hudební scéně.
Koncertem oslavila deset let působení na hudební scéně. (Foto: TV Nova, Profimedia.cz)

Prostě si trsám, trsám, až vzduchem lítaj prsa... To zpívá Ewa Farna (23) v hitu Mám boky jako skříň. Jak to vypadá ve skutečnosti, předvedla svým fanouškům. A bylo se na co koukat!

Na koncertě, kterým oslavila deset let svého působení na hudební scéně, se zpěvačka vytasila s modrým kalhotovým kostýmem s proklatě hlubokým výstřihem, v němž dala na odiv své vnady. Škoda, že si tenhle sexy model nevzala také na natáčení show Tvoje tvář má známý hlas.

Roli hostující porotkyně ve finálovém kole pojala natolik vážně, že se od hlavy až k patě zahalila do černého overalu jako jeptiška. „Budu pozitivní porotkyně,“ svěřila se zpěvačka. Zatímco Jakub Kohák(42), Iva Pazderková (36) a Janek Ledecký (54) zazpívají s moderátorem Ondřejem Sokolem (45) jako ABBA, Ewa zůstane jen u mluveného slova. Uvidíte už zítra ve 20:20 na TV Nova.



Přečtěte si
antonuis.j
20. 11. 2016 • 11:16

Ewa má krásný hlas jako zvon a umí s ním pracovat, zpívá skvěle, je fakt hodně dobrá! A navíc je milá, pohodová a je to kočka, i když pořád bulvár řeší její váhu - je hezká a ksichtík má jak panenka. Rozhodně strčí do kapsy Lucii Bílou, která se ne a ne naučit správně dýchat za celá léta, co se tím živí, a poslední dobou už jen a jen ječí a řve, bohužel to tak je. To Ewa je jiná třída a celou Lucku strčí do kapsičky u vestičky hravě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.