Paroubková aktuálně: Utekla hrobníkovi z lopaty a změnila život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Paroubková aktuálně: Utekla hrobníkovi z lopaty a změnila život!

Petra a Jiří Paroubkovi
Petra a Jiří Paroubkovi (Foto Aha! – Martin Přibyl)

V únoru 2015 postihlo manželku expremiéra Petru Paroubkovou krvácení do mozku. Nyní po delší době promluvila o tom, jak kvůli zdravotním komplikacím přehodnotila svůj život.

Společenské akce Petra Paroubková příliš nevyhledává. Stále se věnuje tlumočení, ale už v menším rozsahu. Ráda by zase začala pracovat víc a zdá, že o práci nebude mít nouzi. „Dnes jsem dostala zajímavou pracovní nabídku. Bude to psaní, ale nebude to politika, protože to já nemám ráda,“ prozradila pro revue.ihned.cz s tím, že má v hlavě i vlastní projekty, ale na vlastní firmu se necítí.

Podle vlastních slov se Petra cítí velmi dobře, ale přiznává, že má jiné priority a žije svůj život trochu jinak. „Především se snažím s dcerou všechno absolvovat. Naučila jsem se kvůli ní pořádně plavat, začala jsem opět lyžovat. Manželovi vařím, dělám mu speciální dietu,“ prozradila ze soukromí.

Vzhledem k tomu, že Paroubková nepije, ani nekouří a má dostatek pohybu, byla pro ni právě tato zdravotní komplikace velmi nečekaná, ale prý se to stává i lidem v jejím věku. Petra se naučila odpočívat, protože stále ještě není na sto procent v pořádku. „Pořád ještě zapomínám, mám trochu výpadky krátkodobé paměti, ale naučila jsem se s tím žít,“ dodala.



Přečtěte si
jity
17. 11. 2016 • 14:03

ararat nikdy bych si nedovolila někomu tvrdit, že je shnilý, proč nemůže mít někdo opačný názor než já. Kde je psáno, že jen ty máš pravdu a nebo já. Jinak ten slavný dalajláma byl kdysi také bolševik, dokonce měl být komunista 7 let a viděla jsem jeho fotku s velkým Mao. Nebo tady to vlastně nevadí, nyní je ten dalajláma.

ararat
17. 11. 2016 • 08:50

jity i ty tady vedeš někdy nenávistné komenty,je to jejich názor i když třeba NÁNÁ má vždy nacionalistické a nechutné komenty,a to je to co mi vadí,ještě že ty nenávistné komenty ti nevadí,mám tě za solidního člověka.Prostě jako člověk dobrý,ale coby politik totálně shnilý názory i když je hodně vzdělaný,ale to je i Zeman,ale jako president zklamal chová se diktátorsky volá Trumpové a pozývají ji do česka,ale daljláma mu vadil...on se jako president nechová a dělá si co chce,lže on i Ovčáček,nevystupují za lídi,ale jako soukromá osoba,porušuje tím protokol...bolševik je Zeman

ararat
17. 11. 2016 • 07:17

velmi nesourodý pár,jak táta s dcerou,chlapi nechtějí zestárnout z ženou,která také stárne..zbabělci,nechávají ženy napospas,které se o ně staraly a pak je odkopnou,egoisti..Paroubek je socan,zdevastoval pol.scénu a doufám,že se nevrátí....

jity
16. 11. 2016 • 12:53

Nenávistné komentáře a to jako proč, tak si nějakých článků nevšímejte a raději ji přejte zdraví. Má tady ještě malou holku a snad bychom ji nepřáli aby vyrůstala bez maminky. Paroubek už také neni nejmladší, tak já té malé přeji všechno nej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.