Perkausová o rodině: Matka trpí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Perkausová o rodině: Matka trpí...

To by byla zdravotní sestřička!
To by byla zdravotní sestřička! (Foto pro Aha! – Filip Matušinský, herminapress.cz)

Před kamerou sexy moderátorka, v běžném životě zdravotní sestra. V tu se čas od času musí proměnit Eva Perkausová (22). Kvůli vleklým zdravotním problémům své matky.

„Maminka musí každý rok chodit na vyšetření. Ta nemoc se jmenuje choledocholitiáza. To znamená, že se jí dělají ve žlučovodech kameny a musejí jí je každý rok vyndavat, protože má záchvaty,“ prozradila deníku Aha! moderátorka Top Star magazínu.

„Jelikož to má jedenáctým rokem, tak už vím, že ji ty kamínky začínají bolet a okamžitě voláme doktorovi. Ale byly i chvíle, kdy jsem jí musela píchnout doma injekci proti bolestem,“ přiznala sexbomba, když jsme ji zastihli v pražské Nemocnici Na Bulovce. Naštěstí tam nebyla kvůli mamince, ale křtila kalendář Sestřička roku a Muž roku.



Přečtěte si
antonuis.j
13. 11. 2016 • 11:19

Pane BOže do čehos´to duši vrazil! Tahle curva, co se prodává od základní školy, to je jen póvl a primitivní dorota, ošklivá a naprosto k ničemu. Mluvit to neumí, vypadá to jak jetá stará bába z E55, silikony to jen podtrhují a vyžilý ksicht a huba jak pytel na hady dokreslují obraz negramotné staré matrace, štítil bych se kolem ní i projít, abych něco nechytil. Něco tak blbého se nevidí. Kamínky bolí... no, tahle dorota by se měla vrátit do páté třídy a už se neukazovat, co*ura stará.

ellenic
12. 11. 2016 • 19:27

Článek o čem? Je smutné, že Perkausová prostě vykdáká záležitosti kolem matčina zdravotního stavu . Neumím si představit, že by moje dcery na veřejnosti hovořily o mých zdravotních problémech a ona to klidně vykládá bulváru. Je přesně to, co jsem si o ní myslela .

zamlzena
12. 11. 2016 • 15:47

Perkausová tvorba kamínků bývá dědičná, tak se dočkáš, že budou na bulváru psát i o těch tvých. Budeš snad ráda? Lidská ubohost nemá někdy mezí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.