Urážky v Prostřeno: Novoťnák nazve Regínu ožralou krávou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Urážky v Prostřeno: Novoťnák nazve Regínu ožralou krávou!

Prostřeno nebo vypito?
Prostřeno nebo vypito? (FTV Prima)

Při zítřejší poslední večeři se bude hodně bumbat bílé vínko a tak padnou poslední zábrany. Doslova to bouchne mezi bývalým novinářem a někdejší účastnicí reality show VyVolení!

Zatímco Zdeněk Podhůrský bude venku grilovat, uvnitř se strhne mela. Ovíněný Pavel Novotný se dostane do křížku s podobně upravenou Regínou ohledně výbušného tématu, kterým je bulvár.

"Já nesnáším, když mluvím odborně a nějaká ožralá kráva mě tady bude přerušovat!" zařve exnovinář směrem k blondýně z Brna a do kamery pak dodá: "Regino, přestaň fetovat a chlastat!"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fizi
21. 12. 2016 • 15:32

bello-

antonuis.j
13. 11. 2016 • 15:40

Rychtáři, ty demente, ještě tě nikdo nezabil? Dědku plesnivá smradlavá, jak bylo na smeťáku, přitáhl sis do té kůlny v níž bydlíš další haraburdí, ty prase debilní? Prasáku, páchneš na sto honů, bezzubý demente s IQ 12, kriminálnická veš a hovado jsi a budeš, v base tě odstraní do dvou dnů, hnuse. Jsi největší hov*no na světě, vražedný zlodějský prasáku, táhni pro odpadky a zahrab se do nich, kam patříš, plesniivý stoletý kmete. jsi hnus a liz sám, debilní hovado, chudáku. Potrate opičí, jsi omyl přírody a zdechnout jsi měl dávno, ty, ne Iveta, zmr*de páchnoucí, on tě někdo zabije, a bude tě to sakra bolet, potkane. Jdi si lehnout na koleje, jak jsi sliboval, ksindle nechutný, vidět tvou léta nemytou špinavou bezzubou mordu je na zvracení, ty lejno páchnoucí.

antonuis.j
13. 11. 2016 • 11:33

Sklapni, kriminálníku, táhni zpátky na smeťák, kam patříš, dneska tam třeba někdo doveze hromadu špíny a bordelu - lidi zazimovávají chaty a chalupy, ksindle špinavej páchnoucí. A pozdravuj potkany ve svém "obydlí", smrade pirmitivní dementní negramotný. Jsi plesnivý hnus a šmejd a zm*rd, debile. Dědku nechutnej ohyzdnej, hnědozube.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.