Tomáš Matonoha (45): Super kšeft mu dává zabrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tomáš Matonoha (45): Super kšeft mu dává zabrat!

Tomáš Matonoha
Tomáš Matonoha (Foto: showpix.cz, ara)

Herec Tomáš Matonoha se dostal doslova k práci snů. Nové nabídky musí kvůli nedostatku času odmítat a dokonce odložil účinkování ve stand-up představení Komici s.r.o.!

Matonoha je moderátorem soutěže Co na to Češi a z televizní obrazovky jen tak nezmizí. „V televizi teď budu furt. Je to dobré pro ty, kteří se na to dívají,“ pochvaluje si herec. Zároveň přiznává, že dobře placená práce je i hodně namáhavá. „Ono je to hodně náročné, je to jedno z nejnáročnějších natáčení, co jsem kdy měl,“ svěřil týdeníku Sedmička.

Tento měsíc se začínají točit nové díly, které poběží na obrazovkách celý příští rok. „V listopadu, prosinci, únoru a březnu natočíme vše a bude se to vysílat až do prosince roku 2017,“ prozradil Matonoha, další výhodu této práce. Fanouškům Komiků vzkazuje, že se vrátí příští rok na jaře a do té doby chce svůj čas spravedlivě dělit práci a rodinu, s herečkou Lucií Benešovou totiž vychovávají čtyři děti.

Kromě soutěže si také nemůže vynachválit své účinkování ve slovenském seriálu. „Jmenuje se to Prázdniny a mám tam jednu ze tří hlavních rolí,“ pochlubil se s tím, že seriál má obrovský potenciál a těší se tedy na ohlasy. Je jasné, že práce má až nad hlavu, proto fanouškům Komiků vzkazuje, že se vrátí příští rok na jaře a do té doby chce svůj čas spravedlivě dělit mezi práci a rodinu, s herečkou Lucií Benešovou totiž vychovávají čtyři děti.

 

 

 



Přečtěte si
gray35
11. 11. 2016 • 20:12

Hrozný moderátor. Šlape si na jazyk, skoro jako Pavel Novotný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.