Mašlíková o množírnách: Pejskama krmí prasata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mašlíková o množírnách: Pejskama krmí prasata!

Její domácí mazlíčci Drago a Rozinka fungují jako psychoterapeuti.
Její domácí mazlíčci Drago a Rozinka fungují jako psychoterapeuti. (Foto: Marek Pátek, archiv H. Mašlíkové)

Hana Mašlíková (34) se stala adoptivní psí mámou. Pejsci, které si z množíren vzala do dočasné péče, žili v hrozných podmínkách.

Moderátorka si je vzala k sobě domů, čímž je zachránila. „Teď mám během měsíce a půl třetího pejska. Jako první jsem měla dceru a pak její maminku z množírny. Pejsci byli Jack Russelové a byli ve špatném psychickém stavu. Té první Roxy se bez ustání klepaly zadní nohy,“ svěřila se Blesku Hanka.

Největším problémem týraných chlupáčů jsou podle ní psychické problémy. „Neurózy jsou ale bohužel společné pro všechny pejsky z množíren. Někde se to srovná, někdy to už zůstane. Bojí se třeba jen natažené ruky.

Neumějí chodit po schodech, ani procházet dveřmi, protože jsou zavření v bednách naskládaných na sobě, kde se ani neotočí a všechnu potřebu vykonávají pod sebe. Pejsci ve spodních klecích pak také po měsíci v těch výkalech i umřou,“ prozradila moderátorka.

Podmínky, ve kterých psi v množírnách žijí, otřesou i nejotrlejší povahou. „To zlo, o kterém se dozvídám, je opravdu strašné. Jedna ženská třeba, když její fenka nemůže rodit nebo se s pejskem něco děje, je bez skrupulí hází prasatům, aby je sežrali,“ dodala Mašlíková.



Přečtěte si
-bello-
13. 11. 2016 • 11:40

Aspoň jedna, co se nevrhla na státem dotované charity a la Motýlí křídla, Klokánek, dětské domovy... atd.Profit hlavně pro modelíny a VIP . Potkala jsem ji s jejím pejskem v obchodě, je příjemná.Za ty psy a za to, že jim obětuje svoje místo v bytě zaslouží pochvalu. Taková Maxová, cuchta Čvančarová a další, co lítají po světě a hlavně si přes charitu dělají jméno mi vadí.Tyhle 2 zejména! Nejpříšernější charitu vedly dámy Talmanová ( Topolánkova družka ) a vidrbína státní zástupkyně Vesecká.Vydělávaly milion a dětský domov, na který bylo určeno dostal 30.000,- Kč.Ony ale měly kabelky , šaty, večeře , akce a la Velkou Pardubickou a vejlety jak milionářky. Talmanové se ptal tisk, jestli jí to není trapné, řekla že NE! Vesecká prý to ani netušila - od prokurátorky úsměvné, že ? Tohle bylo v době kauzy úplatku Čunka

pelagie
12. 11. 2016 • 09:45

takové "chovatele", nelze jinak nazvat něž jako h.o.v.a.d.a a rozhodně přísně trestat... co je to za lidi,kteří jsou pro prachy udělat cokoliv i týrat zvíře

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.