Bartoškův vypasený jezevčík: Je dvakrát větší než jeho táta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartoškův vypasený jezevčík: Je dvakrát větší než jeho táta!

V reklamě na banku Bartoška hraje veterináře.
V reklamě na banku Bartoška hraje veterináře. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Herminapress.cz)

Velkému milovníkovi psů Jiřímu Bartoškovi (69) dělají doma odjakživa společnost jezevčíci. A je vidět, že s láskou a péčí si u nich dává záležet. Veterán Tonda mu totiž krapet přerostl...

Herec má ke zvířatům blízko nejen jako zvířecí lékař v sérii reklam na finanční služby. Léta dělal jemu i manželce Andree (63) společnost jezevčík Arnošt.

Největší trpaslík
„Byl strašně zdravej, v sedmnácti jsme ho museli nechat utratit, už měl bolesti. Umřel čtrnáctého července na dobytí Bastily, byl to bojovník,“ řekl herec před časem o svém oblíbenému mazlíčkovi, jehož doma nahradil další pejsek. Trpasličí jezevčík Tonda je Arnoštův potomek a jak sám herec říká, vyrostl trochu víc, než měl...

Nemocné srdíčko
 „Je dvakrát větší než jeho táta,“ tvrdí Bartoška o postarším pejskovi, kterého dostal k narozeninám. A jak vidno, za poslední roky ho pěkně vykrmil. Při pravidelných procházkách, během nichž ho zastihli fotoreportéři Aha!, toho evidentně už příliš nenaběhá a svoje bříško tahá po zemi. „Už taky není nejmladší. Má nemocné srdíčko, zadýchává se, takže když my dva jdeme spolu ven, jsme opravdu povedená dvojka!“ vypráví herec o Tondovi, kterého bezpochyby rád rozmazluje.

Problém s obezitou
Podle MVDr. Michala Daška z veterinární kliniky Fénix má Tonda vedle srdíčka problém s přejídáním. „Tento jezevčík má výrazně zvětšené břicho. Příčinou může být obezita, patologický proces v dutině břišní nebo hormonální problém,“ míní veterinář.



Přečtěte si
aveneta
9. 11. 2016 • 11:25

To asi Bartoškovi spadl pysk....no americkým prezidentem se stal Trump a ten nemá názory podobné sluníčkářům.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.