Paterčata z Milovic píšou Ježíškovi: Máme seznam dárků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Paterčata z Milovic píšou Ježíškovi: Máme seznam dárků!

Rodinné centrum Milovice zveřejnilo speciální seznam vánočních přání.
Rodinné centrum Milovice zveřejnilo speciální seznam vánočních přání. (Foto: Rodinné centrum Milovice, Mária Rušínová)

Vánoce se kvapem blíží, to vědí i v Rodinném centru Milovice, které pro paterčata pořádá celoroční sbírku. A protože dobře vědí, co paterčata potřebují, napsali Ježíškovi tak trochu za ně.

Speciální vánoční seznam věcí, které rodina potřebuje, zveřejnilo centrum už začátkem listopadu. Na seznamu najdeme věci, které rodina opravdu potřebuje, ale najdou se tam i položky, které by pod stromečkem udělaly opravdovou radost.

Děti rostou jako z vody, a tak nikoho nepřekvapí, že potřebují hlavně oblečení. „Opravdu v těchto velikostech již máme všeho velmi málo,“ stojí v dokumentu, kde je poptáván i kufříkový šicí stroj, protože zatím všechno oblečení spravuje jejich maminka v ruce.

 

Vhod by přišly i malé batůžky a lahve na pití, protože děti už by měli v září nastoupit do mateřské školky. Podle seznamu rodina dále uvítá nejen didaktické hračky. Kdo by chtěl potěšit nejstaršího ze sourozenců Tonyho, může mu udělat radost legem. I nadále můžete finančně přispívat na transparentní účet.

K seznamu věcí je připojeno i vánoční přání a poděkování rodičů paterčat, kteří jsou všem dárcům moc vděční.

Seznam vhodných dárků najdete ZDE

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.