Lucie Bílá (50): Pravda o tom, proč zrušila koncerty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Bílá (50): Pravda o tom, proč zrušila koncerty!

Bílá tolik stála o to vystoupit před tisíci fanoušky, ale nepomohla jí prý ani kalciová injekce.
Bílá tolik stála o to vystoupit před tisíci fanoušky, ale nepomohla jí prý ani kalciová injekce. (Foto: ara)

Ztracený hlas jí nevrátila ani kalciová injekce. Lucie Bílá (50) musela zrušit oba víkendové koncerty v pražské O₂ areně. „Nepodala by ani třetinový výkon,“ prozradil deníku Aha! její dvorní klavírista Petr Malásek (53).

„Je to strašný, Lucka se tak moc snažila, aby ty koncerty nemusela zrušit. Kdyby to jen trochu šlo, tak zpívá,“ pokračoval Malásek, který měl zpěvačku doprovázet. Podle Maláska to bylo pro Bílou strašné rozhodování, jestli koncert zrušit, nebo nezrušit.

Když jí na sobotní zkoušce po třetí písničce odešel hlas, okamžitě zavolala lékaře, aby jí píchl kalciovou injekci. Ta jí ale nevrátila hlas ani po dvou hodinách! „Nejenom ona, ale každý, kdo u toho byl, byl svědkem toho, že ani při nejlepší vůli nemůže zpívat. Všichni by byli zklamaní, ona i publikum,“ mínil Malásek s tím, že hlasová indispozice přišla náhle. „Je mi Lucky moc líto, že se to stalo zrovna na tak exponovaných koncertech,“ doplnil klavírista. Bílá totiž chtěla tímto způsobem oslavit opožděně 50. narozeniny, které měla v dubnu. Navíc v největší české hale ještě nikdy samostatný koncert neměla. Měla to být její premiéra, na kterou se připravovala celý rok. „Je to opravdu moc smutný. A já věřím, že v náhradním termínu 8. ledna Lucka předvede ten nejlepší výkon v životě,“ dodává Malásek.



Přečtěte si
platykodon
7. 11. 2016 • 21:50

Já bych paterčatům koupila jednosměrnou letenku.

brunos
7. 11. 2016 • 17:56

Postrádám diskuzi k Milovickým paterčátkům. Asi proto že by se zahltila jak by všichni čtenáři Aha psali co vše jim koupí.

kaluze
7. 11. 2016 • 15:56

vzdyt to je uplne jedno,ze zrusila koncerty,lidem vrátí peníze za vstupenky,nebo koncert dodatecne udelá az se uzrdraví.Proboha lidi co tady resíte,to jako nemáte nic jinyho na práci?zivot se obejde i bez koncertu.Paní Bílá snad múze delat co uzná za vhodné a kdyz uzná ze koncert musí zrusit,tak ho zrusí a hotovo.Diváci ktery se treba tesily,tak budou urcite mít prílezitost jí videt jindy.

kveten@...
7. 11. 2016 • 15:51

Hmmmm asi nepříjemná situace.......ale měla jste to dát. Moc jsem si vás vážila a texty vašich písní mi v těžkých chvílích hodně pomáhaly. Tohle není dobrý pro ty davy co si koupily vstupenky, ale hlavně pro vás. Tedy jestli vám na fanoušcích záleží Přeju zdraví. .

-bello-
7. 11. 2016 • 13:49

Ani Malásek, ani Bílá mi nenakecají, že hlas odejde náhle a jen tak ! Viróza se ohlašuje tělu předem a jen někdy( a až po pár dnech) si " sedne " na hlas a pak laryngitidu musí léčit ATB .Tak co si tím calciem chtěla proboha vyléčit ? Opuchlý hlasivky na chvíli ? Dyť říkala, že ATB užívá, ne ?Stačí na to ta třídenní. Helena Vondráčková je pěkný číslo , ta Lucernu 18.12. rozběsní, proti ní je Bílá stejně jen dejchavičný sentinel .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.