BLESK LŽE! Žilková píše Aha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

BLESK LŽE! Žilková píše Aha!

Titulní strana Blesku z úterý.
Titulní strana Blesku z úterý.

PRAHA – Deník Blesk se včera pokusil zpochybnit některé naše informace ohledně Veroniky Žilkové. A zase se mu to »povedlo«. Je docela legrační sledovat, jak se Blesk pokouší bránit dynamickému růstu deníku Aha!, který se nebojí přinášet pravdivé informace a také si za nimi stát.


Nemáte zájem o reakci?

Tak třeba titulní stranu s informací o sebevraždě Karla Svobody měl deník Aha! jako první bulvární deník v Česku na svém internetovém portálu. Informaci o tom, že tenistka Martina Hingisová chodí s Radkem Štěpánkem, jsme měli také jako první. Stejně tak jsme první zjistili, že Mirek Topolánek nedávno jel za Milošem Zemanem. A teprve poté, co mu náš reportér zavolal, Mirek Topolánek tuto informaci zveřejnil pro všechna média.

Kliknutím zvětšeteAle vraťme se k Žilkové. O tom, kdo píše pravdu, nakonec mluví, nebo spíš píše, ona sama. Zde je její sms, kterou nedávno poslala našemu reportérovi: Blesk lže, nechcete reakci? To vypovídá samo za sebe. Co naplat. Blesk zase jednou »trefil hřebíček na hlavičku«, nebo spíš zase trefil tak akorát sousedovic stodolu.


Autor: (red)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.