Csáková zuří kvůli dietě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Csáková zuří kvůli dietě!

Ilona Csáková má nyní figuru snů. Zlobí ji ale, že média otiskla nepřesné informace o tom, jak k ní přišla.
Ilona Csáková má nyní figuru snů. Zlobí ji ale, že média otiskla nepřesné informace o tom, jak k ní přišla. (Foto Pavel Machan)

Ilona Csáková (46) v poslední době výrazně zhubla a vysloužila si spoustu pochvalných komentářů. Teď ji ale štve, co se o ní v souvislosti s hubnutím píše.

„Nejvíc mě dopálilo, když jsem si někde přečetla, že mám bezlepkovou dietu. Celiakie je vážná nemoc, ale já ničím takovým netrpím,“ svěřila se Csáková pro Sedmičku a vše hned uvedla na pravou míru. „Pouze dbám na to, co jím. Všechno je o bílé mouce. Přestala jsem péct domácí chleba se semínky, který umím fantastický, protože bych ho jinak hned snědla, a snažím se tělo chránit před éčky a další zbytečnou chemií. Mám například úžasného pana řezníka.“

Zpěvačka zároveň přiznala, že v dodržování jídelníčku není úplně striktní. „Jednou týdně si však dávám muffin s Nutellou, aby tělo nezapomnělo,“ směje se Ilona, která na rozdíl od jiných celebrit neholduje ani dřině v posilovně. „Cvičím pilates a chodím s dětmi na procházky. Hodně energie vydám i při zpívání,“ dodala Csáková. A držet se hesla „všeho s mírou“ je podle ní tou nejlepší cestou ke štíhlé figuře.



Přečtěte si
Adelaid
13. 11. 2016 • 14:16

Lepší pár kilo navíc než kyselej obličej bez mimiky.

ivoadler
13. 11. 2016 • 11:30

Vypadá dobře. Vzhled úměrný jejímu věku. Nemá se za co stydět. Zpívá, když jí to baví. Která z našich zpěvaček má rodinu a stabilní partnerský vztah?

-bello-
13. 11. 2016 • 00:19

Nepsali, že drží bezlepkovou, psali, že omezuje lepek, což dělá, když nepeče např. ten chleba Je to stejně blbka, jeden mufin tejdně ? Mufin, hm hm, nic moc dobrýho, ale holt cizokrajný ! Tak by mě zajímalo jakou velikost má s tím 1 mufinem a mučením těla .Gregorka taky, že prej zhubla, ale záda a zadek má jak almara a paže tlustý jak Frištenskej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.