Maxová způsobila rozruch! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Maxová způsobila rozruch!

Tereza Maxová a Petra Němcová mají podobný vkus.
Tereza Maxová a Petra Němcová mají podobný vkus.

PRAHA – Se třpytivým prstýnkem na pravé ruce přišla Tereza Maxová (35) na večírek firmy Hewlett Packard, kde společně s Petrou Němcovou představily společný projekt.


„Ne, v žádném případě to není zásnubní prstýnek,“ smála se Maxová, která hned na místě vzbudila zvědavost. „Dostala jsem jej od jedné holčičky, která ho měla na krku. Ta bude mít radost, až si o svém prstýnku přečte,“ vysvětlovala s úsměvem topmodelka.

Kliknutím zvětšeteŽádné kanýrky, překombinované a nevhodné oblečení nebo nevkusné doplňky, jak jsme u většiny našich celebrit zvyklí. Minimalistický makeup stejně jako šaty zdobily topmodelky zvučných jmen, jež ve světě prezentují českou krásu a své nadšení pro pomoc druhým.

Němcová s Maxovou prezentovaly další ze svých zajímavých nápadů: Spojily se se společností HP, aby přivezly digitální technologie dětem dvou českých dětských domovů ve Frýdlantu a v Ústí nad Labem. Kliknutím zvětšeteCelosvětový projekt vznikl na pomoc dětským obětem přírodních katastrof a dětem v nouzi. V následujících měsících bude projekt pokračovat v dětských domovech v Kambodži, Vietnamu a v Indonésii. Na večírek přišla své kolegyně pozdravit Daniela Peštová s přítelem Paľo Haberou nebo Jitka Kocurová, která se v poslední době věnuje i herectví.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.